2777
2789
عنوان

داستان تجاوزی که هرگز نبخشیدمش

315 بازدید | 33 پست

من همه آدمای زندگیم هررر بدی که در حقم کردن بخشیدم ولی این آدم هر روز از خدا میخوام بدترین بلاها سر خودش و خانوادش بیاد بدترین بلاها

من اصلا ادم معتقدی نیستم ولی خط قرمز خودمو دارم تو حجاب ازادم ولی انگشت به نامحرم نمیزنم سال ۱۴۰۰ بود من با دوست دانشگاهم بین کلاسا رفتیم بیرون دانشگاه تو جنگل می‌خواستیم اونجا چیزی بخوریم 

خیلی خلوت بود منم مانتو دانشگاهم گرم بود درآوردم تقریبا هیچکس نبود جز منو ایشون 

بعدش سرم درد گرفت رفتم تو ماشین نشستم دوستم بیرون بود و منو نمیدید یه دفعه یکی اومد درو باز کرد زد تو گوشم که اینجا نزدیک فلان مکان مقدسه چرا اینجوری پوشیدی ازت عکس گرفتم میدم بیان ببرنت هرچی لفظ ج*ده و غیره هم بود به کار برد منم عین سگ ترسیدم به بهونه گشتن به همه جام دست زد منم تازه از شوک دراومدم فهمیدم چیه زنگ زدم پلیس اون فرار کرد 

ولی هرجای دنیا هستی امیدوارم بچت زیر  تجاوز بمیره خودت و زنت آتیش بگیرین و بدترین تحاوزا به جسم و روحت بشه و اون دنیام تو آتیش جهنم بسوزی و من لذت ببرم 🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی‌دونم چی بگم واقعا 

از این اتفاق پیش اومده متاسفم..می‌دونم چقدر درد بدیه.. البته این تجاوز نیست تعرض هست

اما لطفا آرزوی بد برای خودش بکن نه اطرافیانش، اطرافیانش چه تقصیری دارن... میخوای نفرین کنی خودشو نفرین کن

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

2805

😐😐😐💔ببین باشه سختتته اما چیکار بچش داری اخه نفرین اونم این مدلی؟؟؟ 

ولی خوب دوتا دختر چرا باید برن ی جای پرت. شما ذات کثیف این مردارو نمیشناسین؟؟ 

حالا رفتی جنگل حداقل با خودت اسپره ی فلفلی. پنجه بوکسی چیزی میبردی 

ادم تنها پامیشه میره جنگل؟؟؟ 

خدا ازش نگذرع نمیگی همینجور این حروم زاده بلای دیگه ای سرت میاورد؟؟؟ 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

نمی‌دونم چی بگم واقعا از این اتفاق پیش اومده متاسفم..می‌دونم چقدر درد بدیه.. البته این تجاوز نیست تع ...

عزیزم من کامل باز نکردم داستانو ولی به خصوصی ترین جا من دست زد و رفتارش عین یه مرد بود که داده ارضا میشه

کردم فکر میکنی پلیس عین خیالش بود ؟گفت صداشو در نیار مت نمیتونیم پیداش کنیم فقط ابروت میره

خواهر واسه منم اتفاق افتاده ولی من خودم از بچگی یاد گرفتم از پس خودم بر بیام واسه همین هیچ وقت آسیب ندیدم 

😐😐😐💔ببین باشه سختتته اما چیکار بچش داری اخه نفرین اونم این مدلی؟؟؟ ولی خوب دوتا دختر چرا باید بر ...

عزیزم من بدترین کارا انسان هارو بخشیدم اما این یه دردی به روحم زد که نمیدونی 

با دوستم بودم تنها نبود فقط دو دقیقه دور شدیم از هم 

عزیزم من بدترین کارا انسان هارو بخشیدم اما این یه دردی به روحم زد که نمیدونی با دوستم بودم تنها نبود ...

اشتباه کردین شاید بلایی سر اون میومد 

کلا هرجا میری حالا فرق نداره کجا باشه ی اسپره ی فلفلی ی پنجه بوکسی ی صلاح دفاعیییی بذار تو کیفت دم دستتتت 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

2810