2777
2789
عنوان

تاحالا شوهرتون جلو مهمون فحشتون داده بعدش چیکار کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 58 پست
خیلی خیلی زیاد برام پیش اومده 😐🤦🏻‍♀️شوهرم جلو باجناقش بهم گفت مث گاو میمونی ی سری با عروس و دختر ...

همون موقع بهش میگفتی چشات سوسکی میبینه من سلیقه بقیه برام اهمیتی نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
آره بهتره همینکارو کنمولی دیگه خیلی خشک با خانوادش و خودش رفتار کنم الان پا میشم خونه رو مرتب میکنم ...

ببین منم مثل تو خیلی خیلی حساس بودم اخر زدم خودم مریض کردم بس که به هر حرف چرت و مزخرفی ناراحت شدم استرس گرفتم تو عین من نباش دلم برات سوخت بهت گفتم تحت هر شرایطی فقط به فکر خودت و سلامتیت باش حرفای شوهرت و خانوادش برات مهم نباشه عشق کن همیشه خوشحال باش اعصابت هیچ وقت خوردنکن نقطه ضعفم دست هیچ کس نده مردا رو باید بی محلی کنه تا به سمتت جذب بشن

اگر خودت دوستداری داشته باشی باهاش حرف بزن نصب کن من خودمم خوشم نمیاد برنامه مجازی زیاد دارم اصلا اس ...

نه یوتوپ دارم فرقی نداره

فقط اونجا کنترل شدست خودت هرچی دوست داری نگاه میکنی و انتخاب میکنی

همون موقع بهش میگفتی چشات سوسکی میبینه من سلیقه بقیه برام اهمیتی نداره

بابا شوهرم گند زد خیلی خوب خفه شده بودن قشنگ حالشونو گرفتم 🙁شوهرم دهنش رو بد موقعه باز کرد 

تازه میدونی چی گفتگفت شانس منه دیگه تا چیزی بگم گریه میکنه

بگو خب تو که میدونی تا چیزی بگی گریه میکنم چیزی نگو. اینکه من اختیار اشکامو ندارم بدتره یا اینکه تو اختیار زبون و ادبتو

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عزیزم خیلی حق داشتی. شوهرت واقعا بی شعوره . چیز دیگه ای نمیتونم دربارش بگم. ولی کوتاه نیا .غریبه و آ ...

امشب خونه مادرش اینا دعوتیم یجور بگو رفتار کنم که بسوزن و بسوزه 

خودم میگم برم خرید لباس نو بپوشم 

زیاد کار نکنم

و همش سرم تو گوشی باشه (چون شب گذشته فامیلای من مهنونمون بودن شوهرم همش سرش تو گوشی بود)

2810