2777
2789

بخدا که دروغ نمیگم و یه بغض بزرگی راه گلومو بسته

نمیدونم اصلا چیکار کنم

ما لنا به دلایلی یکساعت پیش داشتیم صبحانه میخوردیم 

برادرزاده و خواهرش که متاهله هم اومدن 

باهم خوردیم کلی اتحرام گذاشتم و شوهرم هی الکی تیکه مینداخت که بخندن مثلا میگفت مرلارو تموم کردی و فلان

هی خندیدم چیزی نگفتم 

بعد بجث شد سر اینستا و فلان 

خواهرش گفت تازه اینستارو نصب کردم شوهرمم گفا چندسالیه حذفش کردم

منم گفتم منم گاهی نصب میکنم اما باز سریع حذفش میکنم

اونم چندماه یکلار شاید سالی یکبار 

ناگفته نمونه سری آخر شوهرم خبر داشت

یهو شوهرم خیلی جدی گفت تو غلط میکنی 

خواهرش هم خندید

منم یکم چپ چپ نگاهش کردم پشیمون نشد معذرت خواهی نکرد فقط گفت باید به من میگفتی 

یهو بغض کردم باز هم اخم کرد بهم نگاه کرد که یوقت گریه نکنم

منم بهش گفتم زشته حلو مهمون توهین نیکنی بهم

برگشت گفت مهمون نیست خواهرمه

خواهرش هم کلی خندید که شوخی میکنه باهات

بعد هم رفتن 

منم نمیدونم الان چیکار کنم حالم خیلی بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه. همچين شخصيتي نداره.

شخصيت شوهرت پائينه و بزرگ نشده

و جوگيره.

قطعا رفتارم رو باهاش عوض ميكنم

برام خط قرمزع

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
2805

حق داری عزیزم 

اول خودت اروم شو و بذار یکم ذهنت اروم تر بشه 

بعد با همسرت صحبت کن 

بگو خواهرت هم مهمون هست 

مادر و پدر خودمم بودن مهمون بودن و نباید جلوشون با من بد صحبت کنی 

میتونستی بعدش بهم با ارومی بگی 

ناراحتیت رو حتما بهش بگو

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

نباید میگفتی نصب میکنم و پاک میکنم حرف شوهرتون هم بد بود بهش بگو این حرفت خیلی زشت بود از این چیزا ،، به من نه تاحالا پیش کسی بی احترامی نکرده چون منو می‌شناسه این کارو جلوع کسی بکنه جرش میدم تو خونه اما یبار همسر سابقشو پیش خانواده خودشوهرم با سیلی زده بود 🤦🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم خواهرانه ولی جلوش کوتاه نیا مرگ یه بار شیون یه بار توهم باهاش بد باش مثل خودش رفتار کن کاری کن از رفتارش پشیمون شه خوبه اصلا یه بار تبدیل بشه  به یه دعوای جدی بهتر ازینه هردفعه  بهت بی احترامی کنه جلوی کسی

مدلش اینطوری نیست اصلا نمیدونم اگر همچین رفتاری جلو مهمون بکنه شاید سکوت کنم چون حرمت مهمون واجبه ولی بعدش با سلیطه گیری کاری میکنم دفعه بعد ترمز بگیره موقع علط اضافی کردن 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
کلا جلو خانواده شوهر جماعت باید حواست باشهمنم شوهرم رو اینستا حساسه اصلا نمیذاره نصب کنممنم بیخیالم

منم پاک کرد برام می‌دونی چرا ؟؟؟ چون با کلیپای چرتو پرت فازی میشدم تاثیر منفی روم گذاشته بود خودمم راضی هستم ک‌ندارمش 

2810