opv مدیر استارتر عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 241 عنوان استرس 57 بازدید | 11 پست استرس کنکور به معنای واقعی گریمو دراورده! الان دارم گریه میکنم نمیتونم کاری کنم نمیدونم چجوری استرسمو توصیف کنم ک چقد زیاده امروز | 11:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بستنی_خوشحال عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 2677 اخه چرا ؟زمان زیاد داری ۷ ماه مونده هنوز 🍦Ice cream chillin chillin ice cream chillin 🍦
_petrichor_ عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 777 عزیزم😢چون همش به نتیجه فکر میکنی درسته؟سعی کن به نتیجه فکر نکنی همش نترسی ک آیا قبول میشی یا نمیشیرو خود روند درس خوندنت تمرکز کنبگو خدایا من تمام تلاشمو میکنم دیگه بقیشو میسپارم به توسخته ولی میتونی
opv مدیر استارتر عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 241 اخه چرا ؟زمان زیاد داری ۷ ماه مونده هنوز با هفت ماه چی رو جمع کنم ، نهایی ۱۲ ،ترمیم ۱۱ ، کنکور دروس دهم زیازدهم
opv مدیر استارتر عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 241 عزیزم😢چون همش به نتیجه فکر میکنی درسته؟سعی کن به نتیجه فکر نکنی همش نترسی ک آیا قبول میشی یا نمیشی ... دارم ناامید میشم یکی از دوستامم هست انقد میگه وقت کمه از استرس روده هام ب هم میریزه تب میکنم تازه روده عصبی هم دارم واقعا دارم داغون میشم
بستنی_خوشحال عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 2677 با هفت ماه چی رو جمع کنم ، نهایی ۱۲ ،ترمیم ۱۱ ، کنکور دروس دهم زیازدهم اتفاقا به همه اینا میرسی روزی حداقل ده ساعت باید بخونی 🍦Ice cream chillin chillin ice cream chillin 🍦
opv مدیر استارتر عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 241 اتفاقا به همه اینا میرسی روزی حداقل ده ساعت باید بخونی دعام کن 😔
_petrichor_ عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 777 دارم ناامید میشم یکی از دوستامم هست انقد میگه وقت کمه از استرس روده هام ب هم میریزه تب میکنم تازه رو ... نه بابا کجا وقت کمه کلی وقت داری هنوزاسترس سمه واسه بدنحتی اگه عالیم خونده باشی سر جلسه استرس داشته باشی نمیتونی خوب جواب بدیتو به حرف بقیه توجه نکن فقط و فقط تلاش کن دیگه به هیچی (نتیجه و حرفای بقیه و ..)فکر نکنریلکس باش اینطوری نتیجه بهتری میگیری
opv مدیر استارتر عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 241 نه بابا کجا وقت کمه کلی وقت داری هنوزاسترس سمه واسه بدنحتی اگه عالیم خونده باشی سر جلسه استرس داشته ... آره تصمیم گرفتم همه پیامرسانا رو پاک کنمک با دوستام زیاد ارتباط نداشته باشم هم وقتم گرفته نشه هم استرس ندن بهمتو مدرسه هم زیاد حرف نمیزنیم باهمحاضرم حتی از خوابمم بزنم فقط بشه
_petrichor_ عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 777 آره تصمیم گرفتم همه پیامرسانا رو پاک کنمک با دوستام زیاد ارتباط نداشته باشم هم وقتم گرفته نشه هم است ... افرین این درسته😍نگا مثلا گاهی اوقات ی سرگرمی هم واسه خودت بزارمثلا آخر هفته ها ی فیلم ببین تا ی تنوعی بشه برات ک از درس خوندن خسته نشی
opv مدیر استارتر عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 241 افرین این درسته😍نگا مثلا گاهی اوقات ی سرگرمی هم واسه خودت بزارمثلا آخر هفته ها ی فیلم ببین تا ی تنو ... حتمامرسی❤