کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظرم با یه فیلمی رادیویی اهنگی چیزی از جات بلن شو برو جمع و جور کن در حد نگا کردن ته هیلی تمیز ظرفارم اگه کمن نشور ولی زیاد یه رست بزن قشنگ خانومم تو میتونی بعدش بگیر کتاب بخون یا بخواب
برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال
میدونم چی میگی عزیزم دلی به حرفم گوش کن میخوای یا خسته تر میشی و میگیری یه فصل میخوابی یا انرژی ات بر میگرده و ب کارای دیگت میرسی قشنگ
برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال