هر سال همه خونشون جم میشن منم امسال باهاشون قهرم و طبقه بالاشون هم میشینیم،( البته اجاره میدیم) اینو گفتم یه سریا نیان بگن رایگان میشینین باهاشم قهرین😐منو شوهرم با مادرشوهرم سر یه موضوعی دعوا کردیم بعد الان با شوهرم حرف میزنن شوهرم گفت بیا حرف بزن ولش کن دیگه کشش نده من باهاش حرف زدم دو بار ولی جوابمو نداد منم دیگ حرف نزدم) از الان استرس گرفتم همه شب یلدا میرن خونشون اگع شوهرم باز گفت حرف بزن و بیا بریم و فلان من چیکار کنم البته شوهرم خیلی ادم منطقیه،ولی میترسم باز بگه اشتی کن و شب یلدای و فلان باز با من حرف نزنه دیگه نمیخام خودم و کوچیک کنم بنظرتون چیکار کنم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
فقط یه راه داره تا وقتی شوهرت بره خونش مامانش آشتی نمیکنه شوهرت باید فقط سلام و احوالپرسی کنه تحت هیچ شرایطی نره اون وقت کم کم رام میشن درضمن هیچ وقت تو بحثشون شرکت نکن اگرم کردی طرف خانواده شوهرت بگیر تا خود شوهر.چون اونا آشتی میکنن