2777
2789
عنوان

بابام به خاطر حرف من رفته به پسر عمم زنگ زده 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
بلاخره داماد پیدا کردن سخته باید یجوری دامن پهن کنه مطمئن باش طلبکارانه نرفته به پسر عموی بگه چرب زب ...

یا خدا چی میگی 😂 من زیر 18 هستم پسر عمم هم هست نه عمو 😂

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

حالا شما چتونه عزیزم می‌تونید نظر ندید و وقتتون رو اینجا هدر ندید برید به دغدغه های مهمتون برسید

تاپیکهای بی محتوا وبچه گانه شماها، اجازه دیده شدن تاپیکهای مهم نمیده، یکم دانابشید،

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
حالا شما چتونه عزیزم می‌تونید نظر ندید و وقتتون رو اینجا هدر ندید برید به دغدغه های مهمتون برسید

عزیزم نمیخواستم ناراحتت کنم منظورم اینه مشکلی نیست که داری گریه میکنی فوقش بابات گفته باشه اونم فالو کنه چی شد هیچی نشد 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

تاپیکهای بی محتوا وبچه گانه شماها، اجازه دیده شدن تاپیکهای مهم نمیده، یکم دانابشید،

من جای کسی رو توی این سایت نگرفتن اگر تاپیک خودت مزخرف نباشه مطمعن باش دیده میشه اگه دنبال پربازدید شدنی 

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

عزیزم نمیخواستم ناراحتت کنم منظورم اینه مشکلی نیست که داری گریه میکنی فوقش بابات گفته باشه اونم فالو ...

خو یکم خجالت میکشم از پسر عمم ممنون نظر دادی 💗

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

2810