2777
2789
عنوان

شوهرم منو نمیبوسه

| مشاهده متن کامل بحث + 4036 بازدید | 128 پست
نیش نزن گلماینجا مجازیهما رو که نمی بینه و نمیشناسه

قصدم نیش زدن نبودن گاهی فک میکنم بعضیا دنبال جنجالن.

اوکی سکوت میکنم😅

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا

بعضیا خب خوششون نمیاد چه اجباری اخه مثلا من هیچ دوست پ.س.ر.م. نمیبوسیدم ولی اون من میبوسید اما من چندشم میشد خوشم نمیامد من فقط فقط میزارم مامانم یکی از دوست دخترام بوسم کنن البته منم گاعی اوقات بوسشون میکنم

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر الکی ذهنت رو مشغول نکن ، هر کی از یه چی خوشش و از یه چی خوشش نمیاد ، قرار هم نیس دلیل منطقی پشتش باشه ، مدله دیگه ، منم بوسه لبو خوش ندارم و از اب دهن هم بدم میاد ، البته اب دهن هم نباشه کلا مزه نمیده بوسه لب   

قصدم نیش زدن نبودن گاهی فک میکنم بعضیا دنبال جنجالن.اوکی سکوت میکنم😅

چرا میگی دنبال جنجالم.....من واقعا دارم دیوونه میشم ...مگه میشه مردی همسرشو نبوسه..اینجا بیان کردم که شاید مردی باشه مثل همسرم ...الان یه سری گفتن دوستت نداره که نمیبوست...شاید درست میگن دوستم نداره اگر نه دوران عقد که عاشقم بود مثل الان رفتار نمی‌کرد... من الان با بغض اینارو مینویسم شما میگی جنجال

چرا میگی دنبال جنجالم.....من واقعا دارم دیوونه میشم ...مگه میشه مردی همسرشو نبوسه..اینجا بیان کردم ک ...

اسی جان چرا ناراحتی اخه ،باور کن این چیزا نشونه دوست داشتن یا نداشتن نیس ، الان پیاما رو بخون خیلی از کاربرا گفتن ازین کار خوششون نمیاد پس شوهرشون بیان بگن زنمون مارو دوست نداره !!! نه بابا اصلا اینطور نیس  ،حالا همسر شما هم همنطوریه  لب دوست نداره حالا به هر دلیل ،حساس نباش اصلا 🌹 

🥰