2777
2789
عنوان

رفتار سمی خانواده شوهر

153 بازدید | 28 پست

سلام خانما یه مشکلی دارم یک ساله ازدواج کردم و از خانواده خودمم دورم

روزایی که همسرم تعطیله اکثرا جمعه ها پدر شوهرم هی زنگ میزنه به شوهرم که با هم برن بیرون و اینکه من تنها خونه باید بمونم و از تنهایی خیلی اذیت میشم 

چند بار به شوهرم گفتم، میگه یه روزه اصلا درک نمیکنه که من اذیت میشم چوم روزای دیگم سرکاره

چه برخوردی بکنم ؟؟ به پدرش بگم بی احترامی میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی ی مرد هنوزب این فهم و شعور نرسبده ک روز تعطیل و باید کنار زنش بگذرونه اونم تو شهر غریب دیگه ب درد نمیخوره 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

2805
وقتی ی مرد هنوزب این فهم و شعور نرسبده ک روز تعطیل و باید کنار زنش بگذرونه اونم تو شهر غریب دیگه ب د ...

ینی انقدر تند ؟ چون شوهرم تو همه ی مسائل خوبه و اخلاقش هم خوبه

اگه خانواده ش منطقی هستن حتما بهشون بگو ولی اگه میدونی شر میشه همون به شوهرت بگو

خب چجوری بگم رو در رو یا پیام بدم به پدرشوهرم، یا به خواهر شوهرم بگم ؟

ینی انقدر تند ؟ چون شوهرم تو همه ی مسائل خوبه و اخلاقش هم خوبه

چ مدت ازدواج کردی؟

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

خب چیکار کنم

از قبلش با همسرت برنامه بریز بگو بیا این جمعه رو دوتایی بریم فلان جا ( پارک یا بیرون شهر) از قبل برنامه کامل بریز و وسیله جمع کن و بذار جلوی چشم شوهرت و ذوق نشون بده بابتش ...

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
یک سال

شوهرم اهل دوست بازی نیست و این چیزا یا سرکاره یا خونه 

ولی اینکه جمعه ها مثلا بره کوه با باباش و هر دفعه تکرار بشه واقعا دارم اذیت میشم

پیشنهاد بیرون رفتن از طرف شوهرم نیست پدرش زنگ میزنع

از قبلش با همسرت برنامه بریز بگو بیا این جمعه رو دوتایی بریم فلان جا ( پارک یا بیرون شهر) از قبل برن ...

این کارو کردم خانمی خوبه ولی خب هر هفته که نمیشه

می خوام یجوری به باباش بفهمونم که من روز جمعه تنها دارم اذیت میشم

2810