2777
2789
عنوان

چرا خدا اونایی که قسمت هم نیستند رو سر راه هم قرار میده

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 61 پست
مگه قسمت ما نوشته نشده پس چه کاری رو خودمون کردیم؟

قسمت ما نوشته نشده 

چون خدا به ما عقل و اختیار داده

اما از آینده ما خبر داره و میدونه که ما قراره تو کدوم راه بریم و رفتن ما به اون راه هم به اختیار خودمونه

چون خیلی چیزی یاد میگیری و از اونجا به بعد دیگه آدم سابق نمیشی

چه دلیلی داره خدا بندشو اذیت کنه فقط چون میخواد یه چیزی بهش یاد بده 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت جذبشون کردی اول باید بدونی دخترساده چ ویژگیایی داره از حجاب ازحرف زدن خانواده بگیر بعد پیگیر با ...

ربطی نداره خودم همیشه پسر ساده ای بودم نه دنبال درو داف پلنگ این چیز بودم نه کسی که تو دور دور باشم ولی چنین دخترایی بهم چسبیدن

عیب نداره میگذره

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

عزیزم خدا همه جا داره میگه انسان قدرت اختیار و انتخاب و تعقل داره حتی این حرف شما که میگید قسمت ما ...

به دوستان هم گفتم من با آقایی بودم که خیلی موجه و خوب بودن ولی عدم تفاهم باعث جدایی شد چرا نباید از اول فقط شریک زندگی خودمون توی مسیر زندگیمون باشه و دلیل اذیت شدنه چیه

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

اینجوری بود ک اسم اینجا دنیا نبود بهشت بوددنیا یعنی سختی

پس درنهایت خدا دوس داره ما سختی بکشیم🤌

توی این 1 سال به شناخت کامل رسیدم و ایشون واقعا از همه جهات عالی بودن ولی مناسب من نبودن

خب این که نگرانی نداره باید خوشحال باشید که الان متوجه شدید و رابطه بیشتر طول نکشیده

کاربر آقا 
قسمت ما نوشته نشده چون خدا به ما عقل و اختیار دادهاما از آینده ما خبر داره و میدونه که ما قراره تو ک ...

من با آقایی بودم که خیلی موجه و خوب بودن ولی عدم تفاهم باعث جدایی شد چرا نباید از اول فقط شریک زندگی خودمون توی مسیر زندگیمون باشه و این همه سختی و. برامون بمونه؟ 

چه دلیلی داره خدا بندشو اذیت کنه فقط چون میخواد یه چیزی بهش یاد بده

اسی تو اول راهی

اینقدر مشکلات برات پیش میاد و بزرگ میشی همه این سوالات برات حل میشه الان ک اولشه برات سخته .ما عادت کردیم میدونیم برای چیه 

تو بعدا میفهمی

وقتی پدرمادری بچه رو واکسن میزنن؛ میدونن درد داره و اذیت میشه ولی بخاطر خودش انجام میدناینم همینه

اگر از بدو زندگی مریضی نبود که با واکسن درمان بشه واکسنی هم نبود 

اگر از اول شریک زندگی خودمون توی مسیر زندگیمون بود نیازی به اذیت نبود

خب این که نگرانی نداره باید خوشحال باشید که الان متوجه شدید و رابطه بیشتر طول نکشیده

درهرصورت یه وابستگی و دلبستگی شکل گرفته

اسی تو اول راهیاینقدر مشکلات برات پیش میاد و بزرگ میشی همه این سوالات برات حل میشه الان ک اولشه برات ...

عجب

شما چند سالتونه

اصلا بحث دوس داشتن یا دوست داشته شدن نیست میگم چرا باید برخورد داشته باشیم وقتی بیهودس

کار دنیا به اون شدت خطی و حساب شده که فکر میکنی نیست . چرخ بازیگر بازیچه بسیار دارد . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

2810