2777
2789

۳۵تا ۴۵ روزگی 

چون کوچیکه حالیش نمیشه و زودتر تموم میشه 

بچه ۶ساله دیگه حالیش میشه زجرش ندین 

داداش منو ۵سالگی ختنه کردن براش فیلمبردار و اینا اورده بودن داداشم فرار میکرد ی جماعتی هم  با فیلمبردار دنبالش میدوییدن 😂😂😂بیشتر فیلم طنزه تا ختنه سورون😂😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پوشک داشته باشه بهتره جیش میکنه زود جوش میخوره 

من دوتا پسرام یه ماهگی بود

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

یادمه بچه بودم پسرا رو تو سن بالا ختنه میکردن خیلی خجالت میکشیدن یا همش در میرفتن به زور میبردن. حتی خدا شاهده پسر همسایمون بالای ۲۰بود ختنه کرده بود دیگه شده بود سوژه محله. نوزادی بهترین وقت هست بچه نه درد میکشه نه متوجه میشه. تو این چیزا به نظر مثلا روشن فکرا توجه نکنید.

من پسر ندارم این چیزارو بلد نیستم ولی یادمه یه بار رفتم خونه دوستم داداشش ۶ سالش بود برده بودن ختنه کرده بودن بیچاره بچه حواسش نبود پاشد یه لحظه دوید بره پای تلوزیون برنامه مورد علاقه اش رو ببینه نمیدونم چی شد یهو جیغ داد گریه تا یهرب داد میزد میسوزه میسوزه🤣

فکر کنم تا راه نیفتادا باید انجام بدید

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

زیر۲ماه چون بعداون ملق میزنه ودستوپامیزنه دردش میاد

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
نه خییییلی بده نکنی دکتر پسر من فوق تخصص نوزادنه می‌گفت بین دو هفتگی تا دوماهگی بهترینه

خب آخه من صحبت های چندتا متخصص ک شنیدم می‌گفت هر چی دیرتر بهتر آخه رشد آلت بچه ها هنوز ب حد کافی نرسیده و اینجور باعث میشع رشدشون متوقف بشه 

2810