2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلت خیلی زیاده اما به این فکر کن امسال کلیه ات را بفروشی سال دیگه چکار می خواهی بکنی ؟ اگر افتادی به مریضی پول دوا و درمون از کجا میاری ؟ این کار را نکن برو یک سوئیت تو پایین شهر بگیر ولی این کار را نکن 

شوهرم وضع کتابش خوبه منتها ول خرج تر از من پول پیش خونم کم هست اومدم پایین شهر اینجا داغونه نمیتونم

چنین فکری نکن 

بهش کمک کن تو مخارج تو کار 

ولی ناقص نکنین خودتونو

این کارو نکن اگه شهر بزرگی ببین نمیتونی بری شهر دیگه حداقل برای یه مدتی تا بتونی چیزی پس انداز کنی 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

عزیزم یه تاپیکت رو خوندم متوجه شدم اهل جمع کردن پول نیستی وخیلی هم عجولی یه کم صبر وتحملت رو بالا ببرید تا الان که ولخرجی کردی سعی کن از این به بعد جمع کنی

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
خدالعنت کنه اون شوهر بی غیرتتو

زندگی سخته برای خیلی ها دیگه از توانشون خارج شده نمیشه افراد مقصر دونست تورم سر به آسمون گذاشته دیگه یعنی هرکسی کم دسته بی غیرته

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
زندگی سخته برای خیلی ها دیگه از توانشون خارج شده نمیشه افراد مقصر دونست تورم سر به آسمون گذاشته دیگه ...

شوهر این بنده خدا معلومه خیلی اینارو درگیر مسائل مالی کرده مرد باید یه حداقل رو فراهم کنه نتونست زن یاباید بسازع یا بزاره بره

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

2810