2777
2789
عنوان

پي ار پي صورت

81 بازدید | 9 پست

سلام دوستان كسي هست چند جلسه پي ار پي صورت انجام داده باشه؟فاصله بين جلسات چقدره؟و اثرش واقعا زياده يا نه معموليه؟من براي دور چشم و پف و سياهي زير چشم انجام دادم،و لك قهوه اي روي گونه،كسي انجام داده كه نتيجه گرفته باشه؟

اسی میتونه جای جوش ک لک قهوه ای شده یاقرمز اونام ببرهء

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من لک نداشتم

برای شفافی پوست رفتم 

راضیم

باید بگید  عمیق کار کنه

بعد ا پایان ۴ جلسه باید ۴ ماه یکبار برید و بعد ۶ ماه یکبار

نباید ول کنید

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
2805
جای خوب برید که حتما عمیق کار کنهچند روز التهاب دارید ولی ارزششو داره

عميق دردش بيشتره؟چون من حس ميكردم سوزن داره به استخونم ميخوره!،اينكه بدونم عميق كار ميكنه يا نه رو چطور ميشه فهميد؟ 

عميق دردش بيشتره؟چون من حس ميكردم سوزن داره به استخونم ميخوره!،اينكه بدونم عميق كار ميكنه يا نه رو چ ...

دردش بیشتره مخصوصا گونه و بینی ولی ربطی به استخوان داره 

جای شات کمی  و التهاب میمونه

دردش و تحمل کنید

حدود ۳۰ مین طول میکشه

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....