2777
2789

دوستان پسرم ۸سالشه ۲سالو خورده ایه اینو داره مامانمم دارش ولی تیکه برداری کرده خوش خیمه پسرم قبلا اندازه کشمش بود عکس سونو داد گفت چیزی نیست ولی الان انقد شده سونو گرفتیم دیروز گفتن دیراوردی چرا خطرناکه توش انگار میکروفه البته اینم بگم پارسال کلا سرماخوردگی داشت چون مدرسه بود الانم زود زود سرمامیخوره صداشم همش خلطیه توروخدا هرکی تجربه یا اطلاعاتی داره بگه تاوقتی میبرمش دکتر از وقتی دکترسونو گفت این حرفو انگارتواین دنیا نیستم😔😔😔

نمیدونم گلم من اولین باره میبینم

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

نترس عزیزم.به بچه هم استرس وارد نکن.حتما سریع یه دکتر مخصوص ببرش.نهایتا اگه چیزی هم باشه انشاالله درمان میکنه و خوب باشه.فقط با خونسردی تمام تتو فکر تشخیص و درپان باش.انشاالله که صحیح و سالم باشه.یه حمد شفا هم میخونم براش.

به نظر یه دکتر بچه رو تو خطر ننداز ببرش چندتا دکتر معتبر بعد یه تصمیم بگیر اما نهایتن داخلش میکروب هم باشه جراحی میکنن درش میارن چیز بدی نیست نگران نباش غده چربیه دیگه

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
دکترفقط گفت فعلا ببر سونو بده

اهههااا عادیه شوهرمم یکی مثل همین داره تو دستش همیشه میگه ازکوچیکی بوده رفته دکتر چندبار تخلیه اش کردن همین باز برگشته ولی خطرناک نیس حیف نیستش واگرنه عکس می‌گرفتم می‌فرستادم 

2810