2777
2789
عنوان

یه سوال درباره غسل دارم میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 55 پست
اونایی که کمتر از۷ روز پری هستن غسل قلیله رو دارن یعنی کمتر از ۷ روزه

نه عزیزم قلیله مال مریودی نیست  مال پریود بیش از ده روزه از دوز دهم اگه خونت خیییلی کم باشه میشه قلیله 

نه عزیزم قبیله و کثیرع برای استحاضه ای که از ده روز بیشترع،منظور مقدار خونریزی اس نه روز ها

دقیق نمیدونستم 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهان مرسی عزیزم شک افتاد به دلم من سقط کردم چه غسلی بایدمیکردم؟۱۲روز خونریزی داشتم

نظر مرجعتونو باید سرچ کنید البته 

سلام غسل بعداز سقط باچه نيتي بايد بگيم؟

الف: اگر جنين سقط شده به صورت انسان كامل مي‌باشد: در اين صورت  خوني كه زن مي‌بيند، نفاس است و بايد بعد از پاک شدن غسل نفاس انجام دهد.

ب : اگر جنين سقط شده به صورت انسان كامل نمي‌باشد: اگر جنين سقط شده به صورت انسان كامل ‌نباشد بلكه خون بسته‌اى هم از رحم زن خارج شود و خود زن بداند، كه اگر دررحم مى‌ماند انسان مى‌شد، خونى كه مي بيند خون نفاس است و بايد بعد از پاک شدن غسل نفاس انجام دهد.

حداکثر نفاس هم ده روز است .

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اهان مرسی عزیزم شک افتاد به دلم من سقط کردم چه غسلی بایدمیکردم؟۱۲روز خونریزی داشتم

تا ده روز که پریودی نرماله،برای اون دو روز هم باید برای هر نماز بسته به مقدار خونریزی اگه کم باشه تعویض لباس و وضو گرفتن اگر زیاد باشه غسل باید کنی 

نظر مرجعتونو باید سرچ کنید البته سلام غسل بعداز سقط باچه نيتي بايد بگيم؟الف: اگر جنين سقط شده به صور ...

۱۲هفته بودن که کورتاژ کردم

همون غسل نفاس کردم مرسی

ترسیدم چون نمازخوندم بعدش

برنامه پاسخگو رو نصب کنید میتونید پرسش خای مشابه رو سرچ کنید 

یا ازشون سوال کنید که حکمشو بهتون بگن .. قبل ۲۴ ساعت جواب میدن و پیامک میاد براتون 

مرکز پاسخگویی به احکام شرعیه 

با

۰۹۶۴۰۰ هم میشه تماس گرفت جمعه رو نمیدونم 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

برنامه پاسخگو رو نصب کنید میتونید پرسش خای مشابه رو سرچ کنید یا ازشون سوال کنید که حکمشو بهتون بگن . ...

نمیشه ویرایشم زد غلطارو درست کنم 😂

2810