2777
2789
عنوان

من همونم که از صبح تا حالا از استرس مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 21 پست

برو حتما یه لوازم تحریری بزرگم برو ک تنوع داشته باشه دلت باز بشه

یکمم هوا بهت بخوره 

۱۵سالته الان ک برای کنکورم نمیخونی چرا انقدر استرس داری عزیزم 

والا ما این همه درس خوندیم آخرش به هیچ دردمون نخورد

با احترام ایراد از خانواده ات هم هست . فضا رو باید الان برای رفع استرس تو فراهم کنن . اگر یه بی سواد ...

درست میگین پارسال معدل نهمم ۲۰ شد اما همه موهام پارسال ریخت اینقدر موهام سال هشتم پر حجم بود که نگو و نپرس نمیتونم شونه کنم اینقدر زیاد بود نهم همش گفتن امتحان نهایی میشه هدایت تحصیلی انتخاب رشته فلان روانیم کردن الانم که دهمم انسانی دارم روانی میشم به خاطر درس معده ام درد میکنه تپش قلب گرفتم خیلی وقتا نفسم بالا نمیاد شبا نمیتونم بخوابم از استرس نمره هام این دوماه از شدت استرس افتضاح شد دارم از عذاب وجدان نابود میشم که همچین نمره هایی گرفتم 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو حتما یه لوازم تحریری بزرگم برو ک تنوع داشته باشه دلت باز بشهیکمم هوا بهت بخوره ۱۵سالته الان ک بر ...

میخوام واسه تختم عروسک هم بخرم😂 

از بچگی تا حالا یه عروسک دارم بیچاره تیکه تیکه شده اینقدر بغلش کردم باهاش گریه کردم اگه زبون داشت تموم راز های زندگی منو افشا می‌کرد همه چیز رو میدونه 

میخوام واسه تختم عروسک هم بخرم😂 از بچگی تا حالا یه عروسک دارم بیچاره تیکه تیکه شده اینقدر بغلش کردم ...

حتما بگیر عزیزم 

خانواده ات رو درست حساسن یا خودت؟ منم انسانی بودم ولی رشته خوبی بود انقدر حرص و جوش خوردن نداشت حیف قشنگیات نیس؟ بیخیال باش یکم

حتما بگیر عزیزم خانواده ات رو درست حساسن یا خودت؟ منم انسانی بودم ولی رشته خوبی بود انقدر حرص و جوش ...

خانواده ام تا حالا بهم چیزی نگفتن چون درسم خوب بوده اما کلاس هفتم ریاضیم ۱۷ شد اینقدر اذیت شدم که داشتم میمیردم اعصابم رو نابود کردن که از پسر خالت یاد بگیر از اون یاد بگیر دیگه از اون روز اصلا به نمره ای جز بیست فکر نمیکنم 

الان اولین امتحان انسانی رو ۱۸ شدم از عذاب وجدان اون نمره استرس شدید گرفتم و دیگه نتونستم درس بخونم نمرات ماهیانه ام همش افتضاح شد به خاطر استرس 

اون همه عذاب کشیدم این دوماه آخرشم اینجوری شد😭😭😭😭😭الان از عذاب وجدان نمیتونم زندگی کنم خرید هم نمیرم آنلاین سفارش میدم اعصاب ندارم 

خانواده ام تا حالا بهم چیزی نگفتن چون درسم خوب بوده اما کلاس هفتم ریاضیم ۱۷ شد اینقدر اذیت شدم که دا ...

ای وای 

با مشاور مدرستون حتما درمیون بزار 

مادرو پدرت کمال گزا هستن شما رو گرفتار کردن 

ای وای با مشاور مدرستون حتما درمیون بزار مادرو پدرت کمال گزا هستن شما رو گرفتار کردن

مدرسمون مشاور نداره فقط یه خانومه هست چهارشنبه ها میاد اینقدر بداخلاقه مگه جرات میکنی باهاش حرف بزنی