2777
2789
عنوان

تا کی میتونم بچه دار بشم تا چند سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 38 پست
تخمکتو فریز کنکلی از دوستای منم کردنبعد با خیال راحت صبر کن با کسی که دوست داری ازدواج کن

اخه اون فرد ۳۵ سال نیومده منتظر باشه یه شاهزاده با اسب سفید بیاد این هم خیالاته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ملاک اصلی انسانیت و اخلاق و رفتار درست و صداقت و پاک منشی‌ هستاز یه فرد ۳۵ ساله انتظار همچین حرفی ند ...

ببین کسی که میگه معیارم پوله یعنی اولیش پوله!

دیگه کسی که ۳۵ سالشه انقد میفهمه که چیزای دیگه هم در حد معقول باید داشته باشه‌

یا پولدار خسیس باشه با بی پول بودن فرقی نداره

ولی خداروشکر همینقد که مثل یه سری دخترای دیگه با چشم بسته ازدواج میکنن و بعدم با جیب خالی بچه دار میشن و بدبختشون میکنن فکر نمیکنه دمش گرم!

2805

بلند پروازی زیاد... به جز نابودی چیزی نداره.... پول خوبه... همین که بتونه نیازهات رو برآورده کنه... البته این نظر منه 🤷🏻‍♀️

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید.... خیلی داره سختی میکشه.. سنی هم نداره۱۶سالشه... 🥺♥

باید بیام تهران. باید چه کار کنم ؟ من روستایی ام. ت. رو خدا راهنماییی ام میکنی ؟

گلم جای این کار

منطقی فکر کن

شرایطش رو داری یه میلیاردر بیاد خواستگاریت؟؟؟ 

اصلا کسی دور و برت هست؟؟؟

نکن با خودت 

موقعیت خوب رو از دست نده

گرایش ها سمت سن کمتر داره میره هااا

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

تخمکتو فریز کنکلی از دوستای منم کردنبعد با خیال راحت صبر کن با کسی که دوست داری ازدواج کن

عزیزم مجردا چ جوری تخمکشونو فریز میکنن همیشه برام سوال بوده میدونی شما ؟؟؟؟؟؟؟

باید بیام تهران. باید چه کار کنم ؟ من روستایی ام. ت. رو خدا راهنماییی ام میکنی ؟

یه گوگل کن کامل نوشته دیگه

احتمالا شهر نزدیکتونم انجام بده

قبلش یه سری دارو میدن و فک کنم آمپول میزنن تخمکات قوی میشه بهد تاریخ عمل میذارن یه روز میری با بی حسی موضعی بعضیام که ترسو ان با بیهوشی ازشون تخمک خارج میکنن و فریز میکنن

میمونه هروقت خپاستی بچه دار ی میری استفاده میکنی ازشون

2810