2777
2789

جالب میشه

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

20

از دهم بخون تا موفق باشی..

رشته تاپ پایه میخواذ

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳۱

عاقلانه انتخاب کنید

بعددی عمر با دل خوشی زندگی کنید

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

۲۱ از درس خوندن خدمو کشتم و ب جایی نرسیدم بنظرم مهارت اجتماعی و کار بیرون از منزل و یادگیری مهارت بیشتر از همه مهمه

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

سنم رو نمیگم اما : 

هرگز از کسی توقع نداشته باشید خوب باشه !

تلاش هاتون برای اهدافتون رو پنهون کنید نتیجه باید سر و صدا بکنه نه تلاش . 

تا کاری قطعی نشده به کسی نگید .

خوشی هاتون رو تعریف نکنید .

کتاب بخونید تا میتونید خودتون رو نجات بدید . 

بیشتر بخندید بیشتر بقیه رو خوشحال کنید فرصت کمه.

وقتی چیزی از کسی می‌بینید که ناراحت کننده هست ناراحت نشید؛ به رو هم نیارید ! شما حالا یه برگ برنده دارید ! اونم شناخت اون آدم هست؛ سعی کنید وقتی بد بودن آدمها و می‌بینید به نفس خودتون ازش استفاده کنید؛ چطوری ؟ تجربه بشه براتون اینکه این مدل انسان ها چه شکلی هستن و چطور باید رفتار کرد باهاشون .

https://daigo.ir/secret/7706750521

۴۰سالمه 

یه سری مشکلات هست که حل کردنش دست تو نیست ،اینقدر به خاطرشون اعصابت رو خراب نکن ،بزن به بی خیالی و بسپار به خدا تا درست بشه .

دنیا ارزش یه لحظه غصه خوردن رو نداره 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

۲۴، به خانواده شوهر رو ندید

🌸روزی که مامان شدم بهترین روز عمرم بود🌸از سال ۹۷عضو بودم یه مدت خواننده خاموش بودم الان که نی نی دار شدم اومدم دوباره عضو شدم🤰یه خانوم معلم مهربون که عاشق شغلشه💕یه بچه ی مظلوم وسط🤧هوای بچه های وسط خونواده رو بیشتر داشته باشید 

۲۶سالمه...هروقت مادر شدین فقط فقط محبت کنید بچه رو قاطی دعوای زناشوییتون نکنید.من بچم این وسط داره قربانی میشه بمیرم براش ..ی مامان بی اعصاب روانی شدم

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

۳۰ سالمه 

یک نصیحت که به خودم کوچیکتر دارم اینه که به قول حضرت عبید زاکانی ؛ عمر غنیمت شمرید ، وقت از دست مدهید.

حالا منظورم چیه؟؟

من اگه ۲۰ ساله بودم بند ناف روانیم رو پاره میکردم و اینقدر وابسته به خانواده نمی‌شدم 

غرورمو خورد میکردم میرفتم یه کاری یاد می‌گرفتم و فقط انجام میدادم

و فقققققققققط به استقلال مالی و روانی فکر میکردم 

همین 

۲۶سالمه...هروقت مادر شدین فقط فقط محبت کنید بچه رو قاطی دعوای زناشوییتون نکنید.من بچم این وسط داره ق ...

وای تو خوبه فقط بچه رو وارد مسائل و دعواها با خودتو باباش می‌کنی

من مادرم با پدرش و برادرش و ... دعواش میشد منو کتک میزد می‌گفت باید زنگ بزنی بهشون فحش بدی

منو وارد هر دعوایی کرد

بجز جنگ ایران و عراق که اون موقع به دنیا نیومده بودم

2810