2777
2789
عنوان

سزارین وحشتناک ترین دردو داره

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 37 پست
ییکی هم‌ اتاقیم طبیعی بود..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پامیشد برا خودش چای میریخت...میرف دسشویی راااحت... میگف می‌خندی ...

صدای فریاد شون از درد رو نشنیدی حین زایمان دردشون شدید شاید برای بعضی ها این درد کوتاه باشه 

سزارین خیلی خیلی هم سخت نیست دردش چند روز هست اما شدتش کمتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درخواست شخصی بیمارستان ۱۵ تومن خواستدکترمم ۴ تومن سر جمع ۱۹ تومناما من چون صرع داشتم منو فرستادن ای ...

اآهان بعد بیمه چیزی کم نمیکنه؟

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
صدای فریاد شون از درد رو نشنیدی حین زایمان دردشون شدید شاید برای بعضی ها این درد کوتاه باشه سزارین خ ...

چه فایده که روزای اول نوزادت رو درست نمیتونی درک کنی؟؟؟

من سر اجباری بودم وگرنه حتما میرفتم طبیعی

صدای فریاد شون از درد رو نشنیدی حین زایمان دردشون شدید شاید برای بعضی ها این درد کوتاه باشه سزارین خ ...

برا من ک بیشتر بود

منو ب خاطر صرعم بیهوشم کردن...بهوش ک اومدم همش جیغو داد میزدم آخرش پرستاره گف کاریش نداشته باشین درد داره برا همین

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
نمیدونمولی وضعم خیلی بد بود

میدونم درد داراه ولی باید تحمل کنی منم درد کشیدم خیلی سخته میدونم 

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

عزیزم هزینه بیمارستان جدا از ۱۲ تومنیه که بهتون گفتن؟بیمه هم بخشیش رو پوشش میده یا نه؟برای سز اختیار ...

نه عزیزم بیمارستان جداست اینو میگیره بیاد سزارین کنه و تو نامه ها بزنه سزارین اجباری بودم

بله بیمه تکمیلی یه بخشی از هزینه بیمارستان بر میگردونخ

بنظر من طبیعی قبلش درد میکشه س زارین بعدش هیچ فرقی نداره 

من ۲تا طبیعی آوردم اگه واقعا خود درد بیاد بدون دارو ودخالت ماما اونقدر هم شدید نیست منم دختر دومم کلا۱ساعت هم درد نکشیدم چون سرش هم تو لگن بود بعد باز شدن رحمم سریع بدنیا اومد دیگه زور زدن وفشاری نبود

اآهان بعد بیمه چیزی کم نمیکنه؟

گفتن برا سزارین اختیاری بیمه نمیگیره..‌‌‌‌‌‌چون درخواست شخصیه...منم گفتم چیکار کنم کمتر بگیرن...گف چون درخواست شخصیه ی گرونم کم نمیکنن میگن خیلی دوست داری پول ندی بیا برو طبیعی😐😂 

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
2810