2777
2789
عنوان

📸من به جای این دختره دلم شکست(اسکرین شات)

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 70 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دیشب تاپیک زدم پولدارها دائم به فقرا متلک نندازن راهکار ارائه ندن برای پولدار شدن همه گفتن فقیر ن ...

چاق ها هم دلسوز لاغرا هستن

من خودم لاغرم 

چه حرفا که نشنیدم 

در کل شعور ذاتیه

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤

این خانم هم استانی ماست 

لباس هاشون عالی و ایشون هم خیلی خانم مودب و خوبی هستند 

اونایی که اینطوری گفتن از شعور کم خودشونه 

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

اکثرا اقایون هستن. اعتماد به نفس کاذب و بی ادبی! چه جامعه بدی داریم. اینم گل پسرای مامان هاشون. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿

بعضی‌ها واقعا بیشعور هستن یکبار یکی تو جمع دقیقا بخاطر همین لاغری بهم توهین کرد یه حرف خیلی سنگین اومدم جواب بدم یکی از همکارام ک از همه بزرگتر و ظاهرا خیلی جا افتاده پرید طرفش گرفت نتونستم حرف بزنم جایی دیگه بهش تلافی کردم بعد جالبه میگفتن به چه حقی اون حرفو زدی؟انگار من غرور و شخصیت نداشتم اون داشته

من خودم به خاطر قدم خیلی مسخره شدمبرام تبدیل به کابوس شدهمن درکش میکنم این دختروخدا لعنت کنه اینجور ...

عزیزم قد با وزن کاملا متفاوته  

ولی نه باید توهین تحقیر میکردن باید طوری بیان میکردن که کرامت انسانی اون فرد حفظ بشه

شماهم یکی ازاونایی که زود قضاوت میکنی

من واقعیتو گفتم اگه همچین نیتی نداشتی خب قانع میکردی😅

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

2810