2777
2789

از تعبیر خواب چیزی سر در میارید؟

یا سایت معتبری معرفی می‌کنید سرچ کنم بخونم؟

هفته‌ی پیش خواب‌دیدم مادرم ریزشِ موی سکه‌ای داره تو خواب! 

این هفته خواب‌دیدم دندونم شکسته و تو دستامه! یک‌بار هم نه، دوبار خواب شکستگی‌ دندون دیدم!

و دیشب خواب‌دیدم که رفتم خونه‌ی یه آشنای قدیمی‌، من و مادرم، یه‌خانوم و دخترش و یه خانوم دیگه اون‌جا جمع‌هستیم، و بهم گفتن که قرآن باز کن، سوره‌ی عمران و بخون! 

تو خواب داشتم قرآن می‌خوندم! 

من اصلا تا دو هفته پیش خواب نمی‌دیدم. :| 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

مو و دندونو نمیدونم چون خودم خواب چرت زیاد میبینم ولی قرآن تعبیر داره حتما توی بیداری همون سوره رو بخون ۱ بار عربی و با ترجمه

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

خوابای ما متاسفانه همیشه خبر از یه حادثه میده منم با قران خوندن و چندین بار ایته الکرسی و دعاکردن و ...

حتما صدقه می‌دم. 

انشاءالله که خیر باشه..

مادربزرگم چند هفته‌پیش فوت شد، من احساس می‌کردم این خواب‌ها به‌علت غم و غصه‌ایه که اخیرا داشتم...

خواب ها هشدارن 

ولی خواب بد رو اصلا تعریف نکن عزیزم 

فراموشش کن تعبیرش هم خوب نیست به زبون بیاد . 

یه صدقه بده

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
خواب ها هشدارن ولی خواب بد رو اصلا تعریف نکن عزیزم فراموشش کن تعبیرش هم خوب نیست به زبون بیاد . یه ص ...

خوابای عجیب‌عجیب می‌بینم..

نمی‌دونستم باید تعریف نکنم.

الان خیلی مضطرب شدم-🤦🏻‍♀️

عزیزم ریختن مو و افتادن دندان نشونه این هست ک غمت از بین میره اگر هم قرآن میخوندی یعنی یا اینک گناهی نداری یا نذر کن حاجتت روا بشه هر روز ی صحفه قرآن بخونی یا همون سوره ای رو‌ک تو خاب دیدی چله اش رو بردار بخون

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

خوابای عجیب‌عجیب می‌بینم..نمی‌دونستم باید تعریف نکنم.الان خیلی مضطرب شدم-🤦🏻‍♀️

همیشه اگ خاب بد دیدی اول ب آب بگو بعد صدقه بذار و همیشه بگو انشالله خیره 

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

خوابای عجیب‌عجیب می‌بینم..نمی‌دونستم باید تعریف نکنم.الان خیلی مضطرب شدم-🤦🏻‍♀️

اصلا نگران نباش عزیزم یه خواب تعبیر های زیادی داره با توجه به اتفاقی که تعریف کردین خواب شما بد نبوده نشون دهنده اینه که کم کم انرژی منفی و غم هاتون از بین میره .

ولی حتما صدقه بده .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
2810