2777
2789
عنوان

چجوری از دل کسی ک قهره و سر سنگینه در بیاریممم

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 20 پست
😂محل کارش کجاست ؟اونحا بهش غذا میدن؟

شغلش ازاده برا خودش کار میکنه . خانوادشم اگ تا ساعت 2 خاب نباشن غذا درست میکنن😬😅

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

چند وقته ازتون دلخوره؟

از دیشب قبل خواب

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب پس بهش فرصت بدید تا بتونه مسئله رو هضم کنه گیر ندید بهش چون برعکس عمل می‌کنه نزارید چون دلخوره به ...

بله هدفمنده. من هفت ساله عاشقشم ولی فقط دوساله باهمیم .

الان اعصبانیه یکم آروم بشه خودش پیشقدم میشه البته که شما هم باهاش حرف زدین

اره ولی پیام دادم