2777
2789
عنوان

شده براتون پیش بیاد با اقاتون صحبت میکنید و

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 49 پست
خب من داداش های خودم همیشه درحال کار کردن بودن فیلم و تفریح هم داشتن ولی روزای تعطیل و دورهمی ها این ...

حالا قرار بزارید بین خودتون که آخر هفته ها به فیلم دیدن و تفریح بگذره اگر شد سینما اگر نه تو خونه دوتایی ببینید 

اینا قرار بین خودتونه کم کم درست میشه نگران نباش

فرصت بده بهش قرار نیست همون ماهه اول به خودتون فشار بیارید کم کم ولی بازم یه جاهایی تفریحات دو نفره ...

حس میکنم خیلی ازش بزرگترم ولی خب منم عاقل نیستم باز 

نمیدونم چ غلطی کنم 

دوس ندارم از این زنا باشم ک شوهرشون رو تربیت میکنن و زندگیشونو میسازن 

اینطوری ک بوش میاد ایشونم کاری نمیکنه البته ب فکر هسنا 

مثلا تو این سن یه زمین داره برا خونه و یه ماشین کوییک 

نمیدونم اصلا میتونه مرد باشه یا ن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم نه خوبه مرد خیلییی پخته تر و عاقل تر باشه نه خوبه که بچه تر باشه.بنظرم درستش اینه مرد و زن مساوی باشن یا اینکه مرد یذره پخته تر باشه که زن بهش تکیه کنه. حالا شوهر من خیلی پخته تر منه اعصابم خورد میشه ۶ سال ازم بزرگتره ها ولی خودش میگه پیرمردم😂راستی از همون ۲۵ سالگیش خیلی پخته بود یعنی منظور اینکه آدما معمولا هرجور هستن تا آخر همونن زیاد ربط ب سن یا اختلاف سنی نداره.

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

چی بگم نه خوبه مرد خیلییی پخته تر و عاقل تر باشه نه خوبه که بچه تر باشه.بنظرم درستش اینه مرد و زن مس ...

تقصیر منه ک همه چی رو تجربه کردم شدم یه پیر زن

تازه از وقتی اومده من دارم یاد میگیرم جوونی کنم افکار مرده رو بریزم دور از لحظه لذت ببرم

تقصیر منه ک همه چی رو تجربه کردم شدم یه پیر زنتازه از وقتی اومده من دارم یاد میگیرم جوونی کنم افکار ...

خب پس چرا میگی ناراضی ای؟با خودت چند چندی؟

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

از این نظرخوبه ولی حس میکنم نباید اینطور باشه من باید اونو جوون کنم ن اون منو

اره میفهمم

حس میکنم خیلی ازش بزرگترم ولی خب منم عاقل نیستم باز نمیدونم چ غلطی کنم دوس ندارم از این زنا باشم ک ش ...

توصيه اي ك ميتونم داشته باشم

اينكه بجاش فكر نكن

بهش پيشنهاد انجام كار نده

بسپار دست خودش تا ياد بگيره

وگرنه تصميم و مديريت همه چيز ميسپاره دست تو با مسيوليت تو خوب شد خودش كرده بد شد تقصير تو بوده

و پير ميشي

حتي شده ضرر كنه توي كاراش ولي تو خودتو بكش كنار 

نگاه ن ک لوس باشه ها مثلا فکرش دنبال فیلم دیدن و ایناس من بهش گفتم دیگه تعطیل میگه مگه زندانه 😑😂او ...

خودتون دارید میگید اوقات بیکاری 

خب اوقات بیکاری چیکار کنه نظریات انیشتن رو مورد نقد قرار بده؟ 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

مردا کلا موجودات عجیبی هستن

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

2810