بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو واتساپ هم زنگ میزدن اونجا هم بلاک کردم دیگه چک نمیکنم .
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
ایرانسلی؟پس برای همه پیش اومده ولی اخه چطور ممکنه از کشور های مختلف هماهنگ کنن به یه شماره زنگ بزنن� ...
نه عزیزم همراه اولم .
هکرن . از کشورای مختلف هماهنگ نمیکنن عزیزم شاید همشون از یه کشور باشن ولی شماره ها برای جاهای دیگس . اصلا جواب نده سریع بلاک کن . اگه برنامه خاصی داری تو گوشیت که مسبب این شده پاکشون کن .
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑