2777
2789

پشت تلفن داشتم نارنگی میخوردم

گفت چی میخوری گفتم نارنگی

گفت خیلی وقته میوه نخوردم گفتم چرا گفت یک کیلو ازهر میوه میخرم میمونه خراب میشه بعدم باید یکی واسم آماده کنه (تنهازندگی می کنه)(منظورس هم این نیست که من برم خونش)

خیلی دوس دارم چند جور میوه براش آماده کنم بفرستم دم خونش (خونش با خونه ما ۵ مین فاصله دره) 

نمید تم به نظرتون اینکاروبکنهم؟

اصلا توقع ازدواج و اینا ازش ندارم چون صرفا دوسش دارم قلبی فقط همین. یعنی نیاین بگین مگه دوس پسراته مگه شوهر ته 

فقط چون قابل دوسش دارم انگار بچمه 

به نظرتون اینکارو بکنم یا شاخ مبشه؟ 

کاربری دست ٣ نفره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

اگه ازش خوشت میاد این کارو یبار انجام بده 

اون عاشقت میشه😂

من سال ها پیش شوهرم گفت تاحالا از کسی گل نگرفتم 

من براش یه کل خریدم از اون ببعد باهم دوست شدیم و ازدواج کردیم 

هر چند الان جدا شدیم ولی روزگار خوبی داشتیم😄

اسمم مال قدیمه به خاطرش تعلیق شدم  کاش میشد عوضش کرد😐😭

نه نکن

نارنگی دیگه آماده کردن میخواد؟

بگو برو از هر میوه دوتا بخر بیا بشور و بخور

چه اداها

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

همدیگرو نمیبینید؟مثلا اونموقع ببری براش؟٫خدایی چیز عجیبی نیستا این سوپرایزا خیلی هم قشنگه حالا تو هر نسبتی ولی جنبه ندارن دیگه زود فاز بر میدارن فکر میکنن چ خبره

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
پسری که تو اون سن دوتا دونه میوه نمیخوره بشوره خردکنه بخوره عرضه هیچی ندارهاز هر میوه یک عدد بخره مث ...

منم همینو گفتم گفتم دونه ای بخر
گفت نه تنهایی نمیچسبه ذوق و شوق نداره

کاربری دست ٣ نفره
2810