2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 55 پست
بابام میگه یه دونه دختر دارم می‌خوام یه جای خوب بره یا کلا ازدواج نکنه نمی‌دونم چرا بابام فکر می‌کنه ...

هر چی ک به صلاحته اتفاق بیفته

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابام میگه یه دونه دختر دارم می‌خوام یه جای خوب بره یا کلا ازدواج نکنه نمی‌دونم چرا بابام فکر می‌کنه ...

بشین عزیزم باهاشون منطقی حرف بزن بگو من تازمانی خاستگار دارم ک جوون هستم زیبایی دارم وقتی سنم بره بالا مسلما از زیبایی هام کم میشه و دیگ ی خاستگار خب هم ندارم 

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

عشقم سوره احزاب رو تا چهل روز بخون ذکر یا لطیف رو هر روز ۱۲۹ بار بگو چله ذکر یونسیه رو بردار روزی ۴۰ ...

همه اینجا میگن صبر کن

از ۲۳ سالگی این حرفارو بهم زدن 

آدم ی گنجایشی داره 

از ی جایی به بعد دیگ نا امید و خسته میشه

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
2805
بع خدا همون ۱۶ سالگی ام نباید رد کرد مورد خوب خوبه دیگه شتر دم خونه آدم یه بار میخوابه

والا من همون ۱۶ سالگیشم موردی نداشتم

ادم معاشرتی هستی یا کلا خوش برخوردی؟

آداب معاشرت خوبه 

با آدمش هم خوش برخوردم

بشین عزیزم باهاشون منطقی حرف بزن بگو من تازمانی خاستگار دارم ک جوون هستم زیبایی دارم وقتی سنم بره با ...

به خدا دیگه خسته شدم یکی از خواستگارم 

کسی بود که همیشه دوسش داشتم ولی حتی به زبون نیاورده بودم 

هیچ وقت فکر نمی‌کردم اومده باشه خواستگاری من 

وقتی ردش کرده بودن 

مامانم گفت فلانی هم خواستگارت بود بابات گفت نه 

بابام خیلیی توقعش رفته بالا جدیدا 

هم بابای من هم عموم

دختر عموم هم شرایط منو داره 

میگن باید طرف خونه خوب داشته باشه ماشین خوب 

اختلاف سنی نهایتا ۵ سال 

شغل خیلی خوب 

درآمد بالا

خانواده خیلی خوب 

خب با بعضیاش موافقم ولی خب دیگه نمیشه که همش با هم 

بعدش کسی میاد خواستگاری من که با خودمون هم سطح باشه 

بالاخره یه مسئله ای هست که خودت متوجه نیستی...مثلا ممکنه خیلی خشک با مغرور به نظر بیای یا اعتماد به ...

والا که میدم بلا ک میرم

اونا میگن تو مشکلی نداری صبر کن رو رشد خودت کار کن ولی میگم آدم ی گنجایشی داره تا ی جایی میتونه صبر کنه

شرایطتت تقریبا مشابه منه. البته من سرکارم تک و توک پیدا شده شماره ام رو هم دادم دست معرف ولی هیچکی اونی که میخوام نیست. و ترجیح میدم محرد بمونم تا با اونایی که دیدم ازدواج کنم. بالاخره پیش میاد نگران نباش.

همه اینجا میگن صبر کناز ۲۳ سالگی این حرفارو بهم زدن آدم ی گنجایشی داره از ی جایی به بعد دیگ نا امید ...

میفهمت برو تاپیکهای منو بخون ببین چقدر منم قبل تو تاپیک برای ازدواج زدم تازه من ۳۱ ساله شد و الان ۱۷ روزه ازدواج کردم ببین دورت بگردم فقط و فقط بخدا ایمان داشت باشی حل میشه شاید هنوز نیمه گمشده ات پیدا نشده یا زمانش نرسیده این کا رو انجام بده نتیجه میگیری خدا گفته از تو حرکت از من برکت تو حرکتت رو بزن خدا خودش ی خبر رو برات میفرسته بعد هم عشقم ب قول قدیما مهره سوراخ دار رو زمین نمیمونه یعنی همه ی روزی ازدواج می‌کنند منم برات دعا میکنم ایشالا بتونم برات چله برمیدارم😘

به خدا دیگه خسته شدم یکی از خواستگارم کسی بود که همیشه دوسش داشتم ولی حتی به زبون نیاورده بودم هیچ و ...

عشقم ب بابات یا عموت بگو شما خودتون وقتی اومدید خاستگار خانمتون چی داشتین کامل بودین نه نبودین آدم ک ی شبع پولدار نمیشع بعد هم مرد فقط و فقط اخلاق داشته باش اعتیاد نداشت باشع دارایی رو خدا میده خودت فقط میتونی عزیزم با زبون چرب و نرم هامسون کنی ک بتونی ازدواج کنی

2810