2777
2789

دو هفته دارم استفاده میکنم 

ژل بینی:من بینیم استخونیه قسمت های گوشتی بینی رو اب کرد یکم 

البته خیلییی هنوز مونده از ژل ولی بینیم یکم کوچیکتر شده اطرافیانمم بهم گفتن چندبار بینیت کوچیکتر شده😂

اگر نت اوکی بود عکس میزارم :)

تقویت مژه:واقعا مژه هام رو بلندتر کرد خداییش ریمل که میزنم انگار اکستشن کردم ماشاالله 🤣

لوسیون تیرگی زیر چشم:هنوز تغییری حس نکردم بنظرم مثل قبله فرقی نکرده 

لوسیون افتادگی پلک:واقعااا تغییر کرده چشمامم یکمی لیفت و کشیده شد پلکمم باز تر شده باعث شده چشمام درشت تر دیده بشه خیلییییییییی راضی بودم خداکنه برگشت نداشته باشه 

🥺🤌

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای دور چشم میتونی سرم اوردینری استفاده کنی تاثیر داره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
2805

@f_atm_h    

@zahra_4579    

@aram_maman    

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

@ساندیز    

@yasilove    

بچه ها الان تک به تک جوابتون رو میدم 

مامانم صدام میکنه 

الان میام عکس هم میزارم 

جواب ندادی و کلی کاربرا رو منتظر گذاشتی

ببخشید حالم خوب نبود یه مشکلی پیش اومد برام تاپیک جدیدم رو بخون

محصولات اگوستا بود 

اون پیجی که من ازش خرید کردم با قیمت بالا اونارو بهم فروخت 

حالا ینفر یکیو معرفی کرد که اول کارشه از اون ارزون تر میده 

من میخوام شیاف باسن و سینه رو از اون خریداری کنم 

به محض اینکه دوستم ایدی اون طرف رو بهم بده ایدیش رو بهتون میدم

این برای ژل بینی 

2810