2777
2789
خوشبختی و شادی دست خود آدم است نه پسر مردممگه دختر خودش بیل به کمرش خورده که برای شادی موس موس پسر غ ...

هرکسی اختیارزندگی خودش روداره اما یک دخترنیاز به یک همسر خوب داره وخب بعضیها تلاش میکنن برای ازدواج خوب ومناسب میخوان جاهای خوب برن تا دردید آدمای خوب باشن حالا یکی ازکنارخیابون پیدا میکنه یکی ازکتابخونه ودانشگاه یکی هم سنتی 

اخه هر حدیثی معتبر نیست من خودم اصلا برخورد نکردم فقط عقل اون آخوند با این حدیث گفتنش اونم تو تلویزی ...

همه اخوندا که خوب تیستن بسیاری از این حدیث ها هم جعلی توسط ی ه ود وارد دین اسلام کردن من خودم حد یثی خوندم نوشته با زیبای مزبله ازدواج نکنید تفسیرش رو نوشته بود دحتری که ظاهری زیبا ولی باطنی زشت دارد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا انقدر از این دخترای پرو دیدم البته منظورم به اسی بنده خدا نیست که اگه بلد بود اینجا راه کار نم ...

اتفاقا اگه اسمش موفقیت باشه موفق هم میشن

خودم دیدم مادر به جای درس و هنر و ورزش فقط پسر  تور کردن یاد دخترش داده

دختر کلاس هشتمی کلی عشوه و ادا برای پسر عموی دوستش اومد ، تک پسر و تک فرزند و خونه و ماشین داشت

یک روز اون بچه را برده بودم بیرون به قدری تو خیابون به پسرها نخ می داد پشیمون شدم که بعدش ازدواج کرد

ولی من میگم دختر باید خودش را بالا بکشه نه سر راه پسرها سبز بشه مخالف این نوع تربیتم

عنوان تاپیکش گند و توهین بودیعنی راهکار برای چسبیدن و آویزون شدن دخترهای بیکاره و بی هنر به پسرهای م ...

تو چقد حرص میخوری آدم باید برای خواسته اش هرکاری میتونه انجام بده اون پسرا هم انقد دلسوزشونی انقد خر نیستن که هرکی دیدن بگیرن جوش نزن

2805
هرکسی اختیارزندگی خودش روداره اما یک دخترنیاز به یک همسر خوب داره وخب بعضیها تلاش میکنن برای ازدواج ...

کاش اینقدر نگید کتابخونه ، تا جایی که یادمه کتابخونه برای درس خوندن است، دیگه از اونجا هم زده شدم.

امان از آدم هایی که یک تپه ی سالم نمیزارن 

ازدواج مثل یه هندونه سر بسته هست 

من سنتی ازدواج کردم اما شوهرخوب کردم شاید شوهرم وضع مالی تعریفی نداشته باشه ولی بزرگترین حامی منه 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اتفاقا اگه اسمش موفقیت باشه موفق هم میشنخودم دیدم مادر به جای درس و هنر و ورزش فقط پسر تور کردن یاد ...

اون مدل دخترا تو خانواده های بی اصالت و بی عارن ،البته عاشق شدن دختر وپسر منظورم نیست اون مدلی که بعضی دخترا با خانواده هاشون دام پهن می کنن رو می گم 

همه اخوندا که خوب تیستن بسیاری از این حدیث ها هم جعلی توسط ی ه ود وارد دین اسلام کردن من خودم حد یثی ...

اره تحریف که زیاد طفلی این مادرجون من همش پای این برنامه هاش قربونش برم حرفم میزنی میگی جوونی عقلت کمه🤣

بله اتفاقا اصغر فرهادی هم گفته بود ج ن د ه ها به هیچ کسی آسیب نمی رسونن ، ما نباید کاری باهاشون د ...

چقدرشمابدحرف میزنی آموزش اینه دخترخانومای گل برین تومراسم روضه برین توهیئتها برین مهمانیهای خانوادگی شرکت کنید مادرها ازدخترهاتون وخوبیهاشون تعریف کنید دخترخانومها مجالسی که آدم حسابیهاهستن حضورپیداکنید حتی اگربراتون مقدوره روضه های خانگی مهمانی دورهمی برگزارکنید قطعا خواستگارهای خوبی پیدامیشه 

همه اخوندا که خوب تیستن بسیاری از این حدیث ها هم جعلی توسط ی ه ود وارد دین اسلام کردن من خودم حد یثی ...

بله درسته منم بارها احادیث مختلف دیدم بعضیا اینقدر گشتم تا تونستم متوجه بشم منظورش چیه گاهی اوقاتم تو نت چیزی می‌نويسن کلا فرق میکنه با اون حدیث واقعی واسه همین نمیشه اعتماد کرد

پیش به سوی پوستی عالی و زیبا 
کاش اینقدر نگید کتابخونه ، تا جایی که یادمه کتابخونه برای درس خوندن است، دیگه از اونجا هم زده شدم.ام ...

بابا ولم کن انقد گوز گوز نکن😑هرکی ی سبکی داره تو سرت تو کار خودت باشه

بعدشم ما نگفتیم کسی نخ بده یا اویزون بشه

منظورمون اینکه طرف بره درس بخونه بره تو مکانهای لول بالا شاید یکی از دختر خوشش بیاد

2810