برای 2، 3 نفر، نصف بسته پاستا پنه 500 گرمی
1 عدد پیاز درشت... قارچ 2،3 عدد درشت، فلفل دلمه نصف 1 عدد درشت... رب گوجه فرنگی 1 ق غ خ، آب، آویشن، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک، ادویه مخصوص پیتزا، پاپریک ولی آویشن و زردچوبه و پاپریک و نمک رو حتماااا بریزید
حالا برای سس... میتونین همون سس آلفردو درست کنین که شامل ارد، کره، شیر، آویشن فلفل سیاه نمک، پنیر پیتزا، پنیر ورقه ای خردله(میدونم اصل سس آلفردو کره و شیر و آرد هست عزیزان ولی من اینجوری درست میکنم) ... یا این سس که دفعه ی قبل درست کردم و واقعا 1 سوته و آسون بود شامل :پنیر خامه ای ویلی نصف بسته، سس قرمز، سس خردل، آویشن، ففل سیاه، نمک،
خب اول یه پیاز داغ بگیرین، طلایی و سبک که شد قارچ های اسلایس شده و فلفل دلمه رو اضافه کنید اینجا زیرشو بلند کنید که اب نندازه قارچا کنارش هم وایسین که نسوزه در حد 1 ق چ خوری هم میتونی آبلیمو بزنین که رنگ قارچ تغییر نکنه بعدش که همه ی مواد سبک شدن و آب قارچ ها هم کشیده شد زیرشو کوتاه کنین ادویه ها البته بجز نمک رو بزنید بهش که نسوزه و تفتش بدین بعدش 1 ق ربی که داشتین رو اضافه کنید و تفت بدید 5 دقیقه بعد 3 لیوان اب رو بهش اضافه کنید به جوش که اومد پاستا پنه رو اضافه کنید باید آب روی پاستا رو بگیره زیرش تقریبا بلند باشه که ابش کشیده باشه و ولش نکنید بهش سر بزنید حدود 10 دقیقه یه ربع طول میکشه تو این حین سسش رو آماده کنید من سری قبل اینجوری سسش رو آماده کرده که عالییی شد.. نصف بسته ی پنیر ویلی رو بریزید تو یه کاسه بعدش با قاشق همش بزنید که کاملا باز بشه بافتش بعدش بهش سس خردل و سس قرمز بزنید و آویشن و فلفل سیاه و در صورت تمایل پنیر پیتزا و پنیر ورقه ای وقتی پاستا ها پخت و ايش تقريبا کشیده شد نمک اضافه میکنید بعد از 5 دقیقه که آبش تقریبا خشک شد اون سسی که تو طرف داریمو یکمیی از آب پاستا که مونده بهش اضافه میکنیم هم میزنم که یکدست بشه بعد به پاستا اضافه میشه و بعد از 4 یا 5 دقیقه تقریبا خاموش میشه و فوق العاده خوشمزه است نوش جونتون میتونید اگه دلتون خواست مرغ یا کالباس و سوسیس هم اضافه کنید