2777
2789
عنوان

امروز بنظرتون چیت کنم🥲😂 هوس بستنی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 27 پست
حتما در هفته یه روز رژیم نگیر چون زود زده میشی من لاغر شدم ولی ناراحتم چرا انقدر به خودم سخت میگرفتم ...

چجور کم کردی گلم

منم همینم ولی خب عذاب وجدانم همراهش هست

عزیزم اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی، بگو تا دوباره بگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میلت نمیکشه؟ چطوری پس چاق شدی که رژیمی؟ خوش به حالت حالا من نمیدونم با این میل بی نهایتم چه کنم

من ۶۸ کیلو بودم در حال حاضر ۵۷

از وقتی رژیم گرفتم معدم خیلی کوچک شده

2805
یه روز هیچ تاثیری نداره یعنی نه لاغرت میکنه نه چاق با تجربه بهت میگم ۱۹ کیلو کم کردم با فستینگ

چقد خوب 

چیت هم داشتی؟ 

فستینگ منم باید شروع کنم

یه روز هیچ تاثیری نداره یعنی نه لاغرت میکنه نه چاق با تجربه بهت میگم ۱۹ کیلو کم کردم با فستینگ

ولي موضوع اين هست ك وقتي امتحانش ميكني دوباره شروع ميشه

وقتي ميبيني خب ي بار خوردم تغييري نداشتم هفته بعدم انجام ميدم

من با همين قضيه سه كيلو افزايش داشتم

چون ديدم دفعه اول دومي ك نيم كيلو شيريني رو دو روزه خوردم چيزي نشد

ادامه دار شد

ولي موضوع اين هست ك وقتي امتحانش ميكني دوباره شروع ميشهوقتي ميبيني خب ي بار خوردم تغييري نداشتم هفته ...

خب دیگه باید جنبه این کار باشه اگه قراره دوباره پرخوری شروع بشه کلا چیت نباشه بهتره ولی اصولا یکم اراده لازمه برای رژیم کار سختی نیست اصلا

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A