2777
2789
عنوان

شما باشین خونه تازه عروس انار میبرین دون کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2424 بازدید | 106 پست
ربطی به تازه عروس بودن نداره کلا زشته خونه یکی انار ببری و سر زده هم دعوت کنی خودتو 😐

به خدا خیلی بده.حالا خودش دقیقا همزمان با عروسی ما اسباب کشی کرد رفت خونه جدید.دیشب میگه میخوام دعوتتون کنم خونم ولی گفتم یکم بگذره دور و برم مرتب شه بعد دعوتی بگیرم

خب منم شرایطم مث تو هست دوماه اسباب کشی کردم چرا خودت خودتو دعوت میکنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من خواهر شوهرت از اون مدلا هست که توی خونه داداشش راحته و خدایی یه ذره هم حق بهش میدم . ولی شما با گاردی که گرفتی فقط خودتو به دردسر میندازی . اول که وسیله برای استفاده هست درسته که نو هست وسایلات . شزایط اون بچه هم انصافا خوب نبود ولی خوب بازم مشخصه تو خیلی حرص وسیله هاتو میخوری این به مرور برای بقیه ازار دهنده میشه . دوم این که واقعا چه اشکالی داره که ساده تر بگیری ماجرا رو . روز اول که عصر زنگ زد خیلی خوب بود یه شام ساده میذاشتی اونم میومد دور همی ‌. با خواهر و برادر واقعا نیاز نیست وسواس به خرج بدی مامانتو خبر کنی و این حرفا . و اما در مورد انار . مثلا یه ملحفه پهن کن یه سفره هم بنداز روش وسایل بده دستش تا بدون این که حایی کثیف بشه کارشو بکنه چه عیبی داره اگر واقعا زیاد باشه که خودمون هم میشینیم کمک هم کار انجام میشه هم حرف میزنیم ‌. .... به نظرم مشکلتون فقط اینه که اون باهاتون خودمونی رفتار میکنه شما نه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
به خدا خیلی بده.حالا خودش دقیقا همزمان با عروسی ما اسباب کشی کرد رفت خونه جدید.دیشب میگه میخوام دعوت ...

نمیدونم والا 

من که سختمه مهمون اینجوری حتی اگه مامان خودم باشه

خودمم هیچ وقت سرزده نمیرم خونه کسی

تازه انار های خودش هم بوده

هدیه نیاورده برای شما 🫠

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
به نظر من خواهر شوهرت از اون مدلا هست که توی خونه داداشش راحته و خدایی یه ذره هم حق بهش میدم . ولی ش ...

دقیقا مشکلم همینه.و قبل عروسی هم که کارای خواعرشوهرمو دیدم برا شوهرم شرط گذاشتم که به شرطی عروسی کنیم که رابطمون با خواعرت رسمی باشه چون فرهنگش فرق میکنه با من.و شوهرم قبول کرد اما در عمل اونم در مقابل پررویای خواعرش عاجزه

منم دوماهه ازدواج کردم خونم بیارن خوشم نمیاد ولی بدمم نمیاد خب یجیزی زیرش پهن میکردن یا تو تراس یا ت ...

من از کلیت کار بدم اومد.چون این رفتار نشون میده این میخواد خیلی با ما صمیمی شه.با اینکه من به شدت باهاش رسمی ام.موندم چی کنم که انقد صمیمی و خودمونی رفتار نکنه باهام

یک جوری میفرمایید تازه عروس، انگار از عالم دیگه‌ای ظهور پیدا کردید. شما هم قبل از ازدواج زندگی کردید ...

چرا میپیچونی عزیز؟!من نگفتم از عالم دیگه اومدم.نگفتم تازه عروسو برام تعریف کن.فقط ازت پرسیدم خودتو بذار جا خواعرشوهرم و بگو خودت تو این شرایط باشی با یک سبد انار میری خونه تازه عروس یا نه؟فقط با بله خیر جواب بده گل

مرد اگه پشت خانمش باشه و حمایتش کنه و عاقل باشهصد تا از این خواهرشوهرا باشه غمی نیستدمش قیچی میشه

شوهر من پشتمه فقط خیلی رو نداره و در مقابل کارای خواعرش سکوت میکنه میگه خودت جوابشو بده

من تازه عروس نیستم و چند ساله ازدواج کردم ولی اگه منم بودم خیلی بدم می اومد کسی اناراشو بیاره خونه م ...

دقیقا.با بعضیا صمیمی و خودمونی هستی یا با هم دوستین زنگ میزنین هماهنگ میکنین انار یا سبزی آدم میبره.مثلا خونه مادرش یا دوست صمیمی صمیمی.ولی خونه کسی که انقد باهات سرد و رسمی رفتار میکنه و اولین باره میری خونه اش نه خودت خودتو دعوت میکنی نه اینکه با سبد انار بری خونه اش.مگه زوری بخوای خودتو صمیمی کنی

من یه زندایی دارم از اول رسمی بود اصلا نشده یبار همینطوری بریم خونشاز اول هر طور باشی همنطوری میشه ی ...

خب دقیق بگو زن داییت چطور رفتار میکنه.من این خواعرشوهرم همیشه برامون مزاحمت داره تاپیکای قبلیم هست.منم خیلی باهاش سرد و رسمی ام خیلی کم باهاش حرف میزنم.جواباشو کوتاه میدم ولی باز نمیفهمه یا خودشو میزنه اون راه

مثل خواهرشوهرای خواهرم همش خونشونه همیشه شب تا صبح دستمال میکشه که سه تا خواهرشوهرداره با مادرشوهر ش ...

منم اگه این آدم بود باهاش صمیمی میشدم ولی زیادی پررو هستش و همین الان که بهش رو نمیدم سوارم شده رو بدم که هیچی

آره حتما باید بگی براش مشخص بشه شما چه مدلی هستی. ببین مجبوری برای حفظ آرامش خودتو همسرت اینکاروبکنی ...

خب دوست ندارم شمارمو بهش بدم.از طرفی شمارمو نداشته باشه به شوهرم زنگ میزنه به اون میگه یک ساعت دیگه میایم خونت شوهرم هم که بی زبونه.شماره مو بدم بهش بگم خواستی بیای به خودم زنگ بزن؟یا همینکه نداره بهتره؟

2810