2777
2789
عنوان

شما باشین خونه تازه عروس انار میبرین دون کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2424 بازدید | 106 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا بیشعوره ها حوابشو میدادی خب ببین همیشه خودت از خودت دفاع کن منتظر شوهرت نباش اینطوری باخت میدی

چی بگم خب.شورهرش خیلی آدم با فرهنگ و مودبیه.من جلو شو رش با خواهرشوهرم کل کل کنم آبروی خودم میره بعدم چی بگم

سلام.زیاد حساس هستی که چون اول زندگی هستید طبیعی هست. چند مدت دیگه، این حساسیت‌ها معناش رو از دست می ...

یعنی شما جای خواعرشوهرم بودی انار میبردی خونه تازه عروس دون کنی؟یا این کارو بد میدونی؟

البته که هرگز اینکارو نمیکنم چرا باید آنقدر هَپلی و چندش برم خونه یه نفر؟ خود آدم از خجالت ذوب میشه... 

ولی بگذر و دیگه حرفشو نزن حتی به شوهرت. از این به بعد اومد خونت روی مبلا رو مبلی بنداز و زیادم واسش سنگ تموم نذار هرکی به لیاقتی داره

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
چی بگم خب.شورهرش خیلی آدم با فرهنگ و مودبیه.من جلو شو رش با خواهرشوهرم کل کل کنم آبروی خودم میره بعد ...

بگو مگه مهمونی چقدر طول میکشه که اناراتون خراب بشه رفتید خونتون انجامش بدید خیلی رک و راحت بخدا هیچی نمیشه بذار شوهرتم بدونه ناراحت میشی اونم حواسشو جمع کنه 

یعنی شما جای خواعرشوهرم بودی انار میبردی خونه تازه عروس دون کنی؟این کارو درست میدونی یا اشتباه؟

منم دوماهه ازدواج کردم خونم بیارن خوشم نمیاد ولی بدمم نمیاد خب یجیزی زیرش پهن میکردن یا تو تراس یا تو حیاط

کلا حساس نشو  دلتو بزرگ کن

بگو مگه مهمونی چقدر طول میکشه که اناراتون خراب بشه رفتید خونتون انجامش بدید خیلی رک و راحت بخدا هیچی ...

جالبه که دیروز ظهر خونه مادرشوعرم بودیم ناهار دعوتی گرفته بود.رفتیم دیدم اینم نشسته انار دون میکنه.من رفتم اون طرف نشستم گفتم ببخشید من زیاد انار دون کردن خوشم نمیاد از قبل ناهلرتا بعد ناهار دو سه ساعت اونجا بودیم ذست نزدم.خب باز شب برمیداری میاری خونه من که من کمکت کنم؟؟؟

جسارتا خواهر شوهرت انگار یکی دو تخته ش کمه

خب اگه انار انقدر واجب بود نمی اومدی خونه ما مینشستی خونه اناراتو دون می کردی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
چرا بد باشه خونه تازه عروس مگه مشکلش چیه خیلی عجیبی

من خودم یرا اولین بار برم جایی خیلی رسمی تر میرم و برخورد میکنم.جالبه که شما برا اولین بار بری خونه تازه عروس با خودت انار میبری

یعنی شما جای خواعرشوهرم بودی انار میبردی خونه تازه عروس دون کنی؟یا این کارو بد میدونی؟

یک جوری میفرمایید تازه عروس، انگار از عالم دیگه‌ای ظهور پیدا کردید. شما هم قبل از ازدواج زندگی کردید. انار دون کردید، خونه‌ی برادر رفتید و .... ‌ . 

اصلا اونقدر مسئله‌ی مهم و خاصی نیست که بد یا خوب براش تعریف بشه.

.
2810