خرجی میده ،خرید خونه انجام میده،احساس مسئولیت داره ، هوای خانوادمو داره مثلا مادرم خریدی داشته باشه قیمت واقعی را نمیگه براش نصفه حساب میکنه چون مادرم فقیره،خیلی زحمت میکشه
اما زبون تندی داره توی دعوا همه عیبای منو میکوبه تو سرم،این جملاتش هیچ وقت ازذهنم پاک نمیشه "من تو را گرفتم ،فقط من تو را میتونم تحمل کنم،دوستت ندارم
تو جمع مردونه همش بد زنا را میگن که همش ما باید کار کنیم اونا خور وخواب زیاد سرزنشم میکنه،اگه دیرش بشه یا مدرسه بچه دیر بشه
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
عزیزم همین طور گ نکات منفی داره ب نکات مثبتش هم فککن
اول اینک خرجی خونه رو میده الان با خودتت میگی وظیفه اش هست وظیف داره ولی خیلی از مردا همین خرجی هم نمیارند زن بیچاره باید بره سرکار دوما اینک پدر بچه ات هست سوم اینک هوای خانواده ات رد داره بعضی مردا ن تنها ب خانوده همسر اهمیت نمیدن بلکه نمیذارند اون زن ی سر خونه مارش بره صب تا شبم تو سر زن میکوبه خانواده ات فلان و بیصار و باز بشین داخل ی کاغذ خوبیهاش رو از بدیهاش جدا کن اون موقع عاشقش میشی
(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶♀️☝فردا را ب او بسپار👍
الان اگه میگف خرج نمیده میگفتین فلانه خوب نیس فقط چون خرج میده دیگه به بقیه خصوصیاتش که زنشو خورد می ...
خوب داره میگه تو دعوا این حرفا رو میزنه،،،تو دعوا هم که نقل و نبات خیرات نمیکنن،،،شما خودت تو دعوا قربون صدقه ی طرف مقابل میری؟؟؟؟ ،،بعدشم وقتی طرف اینقد اخلاقای خوب داره ،،یه اخلاق بد که میشه با سیاست و زیرکی درستش کرد که جیزی نیست،،،،،،
ما نمیتونیم بقیه رو تغییر بدیم تا وقتی خودشون نخوان نمیدونم سیاست زنونه و ... هم چرته
عشقم حرفت درست ولی خوب بعضی رفتار را رو میشه ب مرور زمان تغییر داد ب قول قدیمیا زبون خوش ما رو از سوراخش میکشه بیرون فقط زن باید صبور باشع البت هرکی ی عقیده ایی داره
(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶♀️☝فردا را ب او بسپار👍