2777
2789

نمیدونم چشماش شوره یا خیلی ادم حسرت خوریه یک هفته اومده بودن خونمون همه چیزمون بهم ریخته بود چندتا ظرف و وسیله ازمون شکست مامانم همیشه نگرانه کسی ازش ناراحت نشه غذای خوب درست میکنه باانواع شیرینی و سالاد بعد هروقت مامیریم شهر اونا باورتون میشه مثلا عدس پلو بدون گوشت یا پلو با مرغ ساده  بدون دوغ و ماست و سالاد و سیب و زمینی و هیچ چیزی میرن روتخت مامان و بابام میخوابن دخترشونم رو تخت من یه ذره خجالت نمیکشن مامانمم عین خیالش نیست ولی من خیلی اعصابم خورده حس میکنم نحصی دارن اینقدر این یک هفته بلا سرمون اومد بخوام بگم تا فردا طول میکشه خیلی ناراحتم اینقدر دخترداییم ندیده بود ما کباب گرفته بودیم میگفت کبابارو بیارین اخ جون کباب ۱۸سالشم هست😑😐😐😐 نصف سفره رو میکشید اخرشم نمیخورد میریخت بیرون همه اتاقمو گشت و زیررو کرد 

یه صلوات مهمون دلم میکنی🥹❤️ کامنت منفی جواب نمیدم پس فکرنکن واسه من کامنت منفی گذاشتی و هیچی نگفتم حق داری نه جواب ابلهان خاموشیت😉‌ کاربری دست منو رفیق صمیمیمه😍

ندیده نیستند همه کباب را دوست دارند حالاماها رو زبونمون نمیاریم 

اون اورده 

دوست نداشتی در اتاقتونو قفل میکردی 

بعد هم مامانتون براشون تشک پهن میکرد می گفت فلانی جون فلان حا بخوابید 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
ندیده نیستند همه کباب را دوست دارند حالاماها رو زبونمون نمیاریم اون اورده دوست نداشتی در اتاقتونو قف ...

تشک پهن کرد اونا اومدن رو تختای ما مامانمم میگفت چیزی نگو همینجا بخواب😐😐

بله هستن نباید گفت 

یه صلوات مهمون دلم میکنی🥹❤️ کامنت منفی جواب نمیدم پس فکرنکن واسه من کامنت منفی گذاشتی و هیچی نگفتم حق داری نه جواب ابلهان خاموشیت😉‌ کاربری دست منو رفیق صمیمیمه😍

این مشکل ناشی از مامانتون هست.بیش از اندازه عزت واحترام میذاره و روی خوش بهشون داده.متاسفانه اکثر خانمهای ایرانی خیلی خیلی برادر را دوست دارن.نتیجه اش میشه این.یکدفعه مثل خود زندایی ازشون پذیرایی کنید حساب کار دستشون بیاد

ماهم اون روزی مهمون اومد خونمون داشتن وارد میشدن داشتم چایی میریختم تا پاشونو گذاشتن داخل استکان دو نصف شد

یکم بعد لپ تاپمو دیدن بچم داشت کارتون نگاه می‌کرد گفتن اووووو عجب چیزیم هست ایسوزه خیلی گرون و خوبه یکم نگذشت صفحه ی لپ تاپ سیاه شد ویندوزش بهم ریخت و کلی اذیت کرد و کلی اطلاعاتم پرید بعدم شوهر دهن لقم گفت آره برا خانمم دارم طلا میخرم.. هرکاری کردم سفارشم بسته نمیشد فرداشم سایت طلافروشه بالا نمیومد و با بدبختی و دل خونی ثبت سفارش زدم 

خیلی در عجبم همه اتفاقا پشت سر هم افتاد

ب نظرم مهمونای شما هم سنگینی قدم دارن 

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

واه واه ببین۱هفته میشه تحمل کرداگ دائم میبایست تحمل کنی چ میکردی

جواب بدی روباخوبی بده پشیمون نمیشیا

خب حتمااونا ندارن ندیدن،نخوردن و...خداروشکرکن ک داری،دیدی،خوردی، و... حالا یکیم روتختت ی شب خوابید ک طوری نمیشه 

ولی اتاقت روگشته این کارخوبی نیس وتقصیرخوده دختره نیس این دست ذاتش هس ومعلم ذات باباومامانه

بزار وقتی میره شهرشون یاجای دگه بگه به به چقدخوش گذش چقدمهربونن و.... 

ماهم اون روزی مهمون اومد خونمون داشتن وارد میشدن داشتم چایی میریختم تا پاشونو گذاشتن داخل استکان دو ...

درکت میکنم عزیزم دقیقا همینه  اینام همینطور بودن