2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق گرفتن با چه پشتوانه ای جدا شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1906 بازدید | 49 پست
میدن ولی اون خونه وسایل میخواد بعدشم از کجا زندگی کنم ، چی خرج کنم بحث فقط خونه نیست که

یکم دیگه بمون خونه شوهرت یکم دیگه پول جمع کن.بعدشم جهاز مال تو هستش هروقت طلاق بگیری کل وسایل میتونی ببری.هنوز که خونه شوهرتی یه کار پیدا کن برو سرکار حقوق بگیری خوب میشه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر کن که دستت خالی نیست همین مقدار پولو داری میتونی باش یکارایی بکنی من میگم یه خونه کوچولو بخر الاخون والاخون نشی،نفقه دخترتم که پدرش باید بده اونو بگیر حتما،مهریتم بگیر 

میمونه خرجی خودت که اونم میتونی کار کنی

چند سالته؟ مهارتی چیزی داری؟خانوادت حمایتت میکنن؟

ینی با ۳ میلیارد طلا یه خونه ۴۰ متری ام نمیدن؟

حتی تهران هم میشه با سه میلیارد خیلی کارا کرد 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

ببین عزیزم من چند ساله شما رو دنبال می کنم، حتی کاربر شجریانت رو هم وقتی اباژور بودی خوندم، شما تو دنیای واقعی زندگی نمی کنی تو دنیای ذهنی خودت سیر می کنی، بشین روی کاغذ بنویس تو این زندگی چی کار کردی و الان طلب چی رو داری. بنظرمن شوهرت واقعا چیزی نداره، شما مدیریت مالی ت بر عهده خودت بوده ولی تو همه این سالها فقط مصرف کننده و خرج کننده بودی ، خودت بارها از خرج های بالایی که کردی گفتی درحالیکه با شرایطت هماهنگ نبود، مثلا یه بار کرایه خونه و شهریه مدرسه بچه ت ندادی رفتی با همون پول مسافرت درصورتی که افرداد عادی این کار رو نمی کنند خونه نداشتی ولی حاضر نبودی خونه معمولی کرایه کنی ، لاکچری زندگی کردین و هرچی دراوردین رو خوردین، همسرت هم کاری بهتون نداشت، ادم سخاوتمندی بود و شما از این سخاوت برای جلوشدن زندگی ت استفاده نکردی، الانم دیگه همسرت نمی خواد با شما باشه و شما هم از بودن باهاش لذت نمی بری فقط منفعت طلبی ، به یاد بیارید مغازه زده بود براتون و اجاره می داد ولی شما کار نمی کردید، ماشین اتومات خریدین ولی بخاطر دست دست کردن شما و خانواده تون از دست دادید، بنظر من اینکه از لحاظ مالی درحدی که باید نیستید شما هم مقصر هستید، من جای شما بودم با پول طلام خونه می خریدم، ماشین هم که دارید، با سخاوتی که همسرتون داره قطعا خرج دخترتون رو میده، خودتون هم باید برید سرکار و درامد داشته باشید، هیچ کس از زندگی تو خونه عادی نمرده ولی شما نمی خواید از زندگی لاکچری بیرون بیاید ولی این زندگی به قیمت اسیب روحی و مشکلات روانی برای خودتون و دخترتون و همسرتون هست، شما حتما باید زیر نظز مشاور این طلاق رو پشت سر بگذارید و بعد خواهید دید که سال دیگه شرایط روحی تون چقدر بهتر خواهد شد، طولانی نوشتم ولی چون برام مهم بودین نوشتم.

امیدوارم بهترین ها براتون رقم بخوره. 

ببین عزیزم من چند ساله شما رو دنبال می کنم، حتی کاربر شجریانت رو هم وقتی اباژور بودی خوندم، شما تو د ...

سلام دوست خوبم ممنونم ازت 

شما هم درست میگی ، تمام نکاتی که نوشتی قبول دارم 

ولی من فکر میکردم شوهرم آدم درستیه ، بهش تکیه کرده بودم ، اعتماد کرده بودم ، شوهر من انقدر پولدار بود که با این چیزا فقط سره منو گرم میکرد و پشت پرده دنبال زنای دیگه و پر کردن جیباش بود!!!! اون پولایی که خرج ما کرده در واقع یک میلیونم کل پول و داراییش بوده که اصلا بحساب نمیومد!!!! 

الان من میترسم ، با یه بچه، بدون پول ، بدون پشتوانه ، پول دارم ولی کمه تو این دوره زمونه، منتظرم یه مقدار از باقیه حقمو بده ، ‌تموم کنیم 

شما که گفتی حدود دو کیلو طلاس فکر میکنم بیشتر از دوسه میلیارد بشه خیییلی بیشتررر. دخترتون برگشت؟

من هیچوقت نگفتم دو کیلوئه 

آخرین بار عید بود ، قیمت کردم ، دو سه تومنی شدن 

الان طبیعتا بیشتر شده 

ولی باید بفکر خونه باشم که نگرانی از بابت مسکن نداشته باشم

بله عزیزم برگشته پیشمه دخترم

من هیچوقت نگفتم دو کیلوئه آخرین بار عید بود ، قیمت کردم ، دو سه تومنی شدن الان طبیعتا بیشتر شده ولی ...

زردیس بیا پرند خونه بگیر تو مرکز شهر میتونی با سه تومن خونه بگیری ویلایی ۵ب بالاس آپارتمان از یک تا ۳میلیارده ک مرکز شهر میتونه ی دونه خوب بخری

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...