2777
2789
عنوان

حقوقمو کم ریختن

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 24 پست
حیفبازم رزومه بفرست هر جا شد بهتر از اینجا برواصلا نگو بهشون یهو استعفا بنویس برو

میدونی من ساده م و خیلی قانونمند ... میخواستم با اینا مثل آدم رفتار کنم و بهشون از یک ماه قبل بگم تا نیرو جایگزینم کنن ولی لیاقتشو ندارم ... کار درست رو همکار سابقم کرد که یک دفعه و در بدترین شرایط زیر پاشونو خالی کرد و از شرکت رفت

اضافه کاریم مثل ماه قبل بوده تقریبا ... بدبختی اینه که خودم حسابدارم و مسلط به حقوق و دستمزد ... فقط ...

بنظرتون برای همه کم زدن یا فقط شما 

بله ممکنه اینکارم کرده باشن 🥲 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرتون برای همه کم زدن یا فقط شما بله ممکنه اینکارم کرده باشن 🥲

نه فکر نکنم کم زده باشن واسه بقیه ... من اونروز خیلی درگیر بودم فیش حقوقی بقیه رو حتی نگاه هم نکردم و فقط مال خودم یه نگاه انداختم ... آخه ثبت سند حقوقا با خودمه و به حقوقا دسترسی دارم ... کلا محسابه کننده و واریز کننده چون فامیل مدیریته همیشه سلیقه ای توی پرداخت حقوقا عمل میکنه ... مثلا حقوق منو معمولا آخرین نفر پرداخت میکنه در حالی که واسه خودشو از وسط ماه کم کم بر میداره حتی چند میلیون بیشتر از عددی که توی فیش حقوقی ش خورده برمیداره واسه خودش

2805
نه فکر نکنم کم زده باشن واسه بقیه ... من اونروز خیلی درگیر بودم فیش حقوقی بقیه رو حتی نگاه هم نکردم ...

😐😐😐😐😐😐 عجببب 

پس خدانکنه با یکی لج بیوفته 🤦🏻🤦🏻

اگر میدونید فایده داره ب مدیر بگید .. بار اول شاید خوب رفتار کردن بار دوم رو نمیدونم .. ولی امیدوارم بتونید حقتون رو بگیرید عزیزم  ♥️

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

😐😐😐😐😐😐 عجببب پس خدانکنه با یکی لج بیوفته 🤦🏻🤦🏻اگر میدونید فایده داره ب مدیر بگید .. بار اول ...

ممنون عزیزم... نه فایده ای نداره ... اگه دیدم تا آخر امروز نریختن فردا دلیلشو میپرسم و بی سر و صدا میرم

اینا اونقدر شرف و وجدان ندارن که بهشون خبر بدی ... میرم جایی که قدرمو بیشتر بدونن ... برام دعا کن ❤

ممنون عزیزم... نه فایده ای نداره ... اگه دیدم تا آخر امروز نریختن فردا دلیلشو میپرسم و بی سر و صدا م ...

کاش قبل رفتن مطمئن بشید از کار جدید 

ولی ان شاءالله به خوبی پیش بره نخواید کار عوض کنید 🙏🏻♥️

میدونی من ساده م و خیلی قانونمند ... میخواستم با اینا مثل آدم رفتار کنم و بهشون از یک ماه قبل بگم تا ...

اره درکت میکنم منم اینجوری ام دلم نمیاد اینجور کارا رو انجام بدم

ولی دیگه تذکر دادی بهشون بازم حالیشون نیس تو هم همون کارو بکن