2777
2789
عنوان

یه ماشین و وام ازدواج یارانه🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 126 پست
ن عزیزم من گوشام یکم مخملیه

دور ازجون کلا گردن گیرش خرابه شوهرت

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چیکار کنم این افکار ازم دور بشه چطور از این مادرشوهر دور شم ۸۰ سالشه ها فک نکن بچه اس

چون دیوارت کوتاهه میپرن روت و سوارت میشن برین بهشون خب

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

در مورد امضات مادرشوهرم ب عروس هاش سر عروسی ۳۰گرم طلا کادو داد من عروس چهارمی و اخری ام ب من هیچی ند ...

تنها نیستی 

گور باباش نداد که نداد 

حرمت  و‌احترام برا پسرش قائل نشد 

چن روز دیگه زمینگیر میشه شما هم احترام بذار سرش

من حرف ارومم بزنم براشون حرف درمیاوردن ریدن ک هیچی

به جهنم بزار حرف در بیارن قطع رابطه کن

پسرش میگه مادرم هر چی بگه تا گور ب گور شدنش من باید برم ببینمش شما هم باید بیایین

ای بابا پس کارت سخته🫠

باز همین پسرش خودشو برا این مادر لت و پار میکنه

تره به تخمش میره دیگه

اسی من اگه بگم تو دستمال ور میداری برای من اشگ میریزی 

ج‌ش نزن غصه نخور 

فردا هزارتا مرض بگیری خدایی نکرده 

ولش کن  احترامی بود که نذاشت 

حرص بزنی که چی بشه فقط یع وقتایی ناراحتی تو اعلام کن

من پدر شوهرم دو سال که مرده 

باور کن من هر شب جمعه فقط لعن و نفرینش می کنم میگم ازت نمی گذرم 

بخاطر اینکه شمر بود شمر

دیشب تو همون فیلم عروسی ،مادره فیلم برادرش رو دید ک فوت کرده شروع کرد مثلا گریه میکنم برا برادرم هیچ ...

🤣🤣🤣میدونم خیلی حرص ادم در میاد 🙃 شوهرت پسر بزرگه س ؟

دهک معمولا با گردش مالی زیاد جابه‌جا میشه مثلِ مایِ بیچارههی فرت و فرت وام برمیداریم میزنیم‌به زخمای ...

از کجا فهمیدین دهک چند هستین

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
2810