2777
2789

اهل شیرینی نیستم سس وتنغلاتم نیستم نمیگم نمیخورم ۱۰روز یباراونم درحد ناخونمی بازم نخورم مهم نیست من ریزه خارم ولع دارم حجمم زیادنیست ریز ریز میخورم حالا هرجی باشه خیلیم ناسالم نمیخورم مثلا دیشب دلم پیتزاخواست گفتم ولش کن بجاش رفتیم جیگرکی حداقل سالم باشه

من کلا عصربه بعدگشنم میشه صبحانه زیاد نمیخورم قبل باشگاهم اصلا صبحانه نمیخورم کلا چیزای مقوی نمیخورم

خب عزیز من خودت جواب خودت رو داری 

کلا رژیم غذاییت اشتباه 

باید صبحانه بخوری اونم صبحانه ی پروتئینی که سیر نگهت داره 

تویی که میخوای وزن کم کنی باید چیزای مقوی بخوری مثله مغزیجات ،توت خشک ،انجیر خشک،مویز 

شکر و قند رو کلا باید قطع کنی 

همین کارای به ظاهر کوچیکه که باعث لاغری میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیز من خودت جواب خودت رو داری کلا رژیم غذاییت اشتباه باید صبحانه بخوری اونم صبحانه ی پروتئینی که ...

بنظرت نهارشام پیشنهادت چه غذاهاییه؟بدون روغن باشه؟؟حجمش چطور حدودی میگم اخه خودمم حس میکنم بادنیستم بخورم یا به خودم تورژیمم سختی میم زیاد

خب عزیز من خودت جواب خودت رو داری کلا رژیم غذاییت اشتباه باید صبحانه بخوری اونم صبحانه ی پروتئینی که ...

همش میگم کاش کلا نون وبرنجمم حذف کنم وقتی توجورژیمم خیلی سختگیرمیشم

2805

شکر که اصلا نمیخورم شیرینم اصلا قندم که ماتوخونه مصرف نداریم

بنظرت نهارشام پیشنهادت چه غذاهاییه؟بدون روغن باشه؟؟حجمش چطور حدودی میگم اخه خودمم حس میکنم بادنیستم ...

ببین کلا برای لاغری 

باید بیشتر غذاهاتو بصورت آبپز یا کبابی بخوری 

مثلا بجای مرغ سرخ کرده یا میتونی آبپزش کنی یا کبابش کنی 

به هیچ عنوان نون و برنج رو حذف نکن ریزش موی شدید میگیری 

اصلا حذف نون و برنج اشتباه بخور اما به اندازه 

تو چون میخوای لاغر بشی با مصرف کربوهیدراتت رو کم کنی پروتئین زیاد 

مثلا برای ناهار قبلا برنج ۱۵ قاشق میخوردی الان بکنش ۱۰ قاشق امااا در کنارش دور چین سبزیجات بچین فیبر خیلییی مهمه تو رژیم 

و پروتئینت حالا می‌تونه تن ماهی باشه مرغ باشه رو ببر بالا یعنی بیشتر از برنج باشه 

سعی کن حتماااا از یه مربی خوب برنامه بگیری نهایت برو دکتر تغذیه 

ورزش فقطط ۳۰ درصدشه 

بقیه ش رژیم غذاییه 

بدن تو آشپزخونه ساخته میشه 

کلا هر فرآورده ای که قند مصنوعی داره مثله بستنی شکلات و...

میتونم حذفش کنم امیدوارم بشه وبتونم ممنونم که تواین تایم کلی وقت گزاشتی  من خیلی دلم میخواد لاغربشم خداقل ۱۰-۱۵کیلو اررومه اماازطرفی همیشه ناراحتم مخصوصا روزایی که مثلا رژیم هستم که چرانمیتونم خودمو به آرزوم برسونم نمیدونم توان روحی بدنیم کم شده نمیدونم چراامیدوارم ازهمین حالا بتونم 👌

میتونم حذفش کنم امیدوارم بشه وبتونم ممنونم که تواین تایم کلی وقت گزاشتی من خیلی دلم میخواد لاغربشم ...

خواهش میکنم عزیزم 

من مطمئنم میتونی بالاخره 

فقط باید راهشو پیدا کنی 

برو دکتر تغذیه حتما