2777
2789
عنوان

تفاوت سنی شانزده سال

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 59 پست

تقریبا میشی برده و کنیز،

حق هیچگونه اظهار نظر رو نداری،

بعد یمدت مرده میزنه گاراژ،در حالی که شما تازه توی سن جوانی هستید،

بشدت بهت سخت میگذره،چون معمولا نفس کشیدنت هم،باید با اجازه اون باشه،

خیلی زندگی سختی در انتظارته

اینایی اختلاف سنی زیاد داشتن دیدم تازه کمتر ازین همیشه حرف حرف مرد بوده و زن از خودش زیاد اختیار نداشته اینجور مردا اکثرا میخوان کنترل همه چیو خودشون دست بگیرن حتی دیدم ب زنشون زور میگفتن و اینکه چون اختلاف زیاده مرد زن رو درک نکرده و پایه نبودن با هم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازش دور شو اون دنبال عشق و حاله فقط یه مدت ک بگذره یکی بهتر و زیباتر از تو پیدا کنه رهات می‌کنه دیدم ک میگم تازه شانس بیاری همزمان باتو باافراددیگ تو رابطه نباشه صرفا داره وقت گذرونی می‌کنه برای آیندش نمیخوادتت

شاید واقعا دوستت داشته باشه ولی اینو در نظر بگیر وقتی تو 30 ساله شدی و تو اوج جوونی هستی اون یه مرد جا افتاده ی 50 سالس ک تو مجبوری با عقاید اون زندگی کنی و این واقعا کار سختیه،  بنظر من اختلاف سنی 10 سالم زیاده چ برسه ب 16 سال

2805
ازدواج یک میانسال با یک نوجواناون به شما به چشم همسر وهمراه نگاه نمیکنه به چشم به بچه نگاه می کنه وا ...

ایشون که نوجوان هستن زیر سن قانونی هم هستن و این کار کاملا اشتباه هست

ولی فقط ۳۳‌ساله چجوری‌شد میانسال؟😂😅

❤Che khobe ke daramet
معلومه که از بنیاد غلطه اینجور ازدواجها... ولی کو عقل؟!

کاش کمی انسان نصیحت پذیر باشه و آینده ای خودش و چند تا بچه معصوم رو هم به بازی نگیره 

راستش نمیخوام بدگویی کنم ولی همین خانم تا سال های سال با همسرش به اسم زندگی کرد که البته حتی در یک شهر و در یک خانه هم باهم نبودن 

بچه هاش طعم محبت پدر رو نچشیدن پدرشون معتاد بود نمیدونم چرا وقتی فهمید بازهم باردار شد 

کاش ادم سالمی بود با کارهایی که کرد جلوی چشم اون بچه ها فکر کنم بزرگسال که بشن روح و روان سالمی نداشته باشن بینوا بچه هاش که شاهد گندکاری هایی خودش و پدرش شدن هنوز با همسرش بودن که دست به خیانت های متعدد میزد و هر کس هم نقدش میکرد میگفت من رو قضاوت نکنید سرتون میاد 

دخترش از بس که بی محبتی کشیده هر مردی تو کوچه بهش لبخند بزنه باهاش میره 

کاش کمی انسان نصیحت پذیر باشه و آینده ای خودش و چند تا بچه معصوم رو هم به بازی نگیره راستش نمیخوام ب ...

همین دیگه کاملا طبیعیه.

اون مرد ۵۶ ساله که بشه واااقعا افتاده و شکسته است ولی استارتر ۴۰ ساله و اوج جوونی...

خب معلومه احتمال خیانت بالا میره!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ایشون که نوجوان هستن زیر سن قانونی هم هستن و این کار کاملا اشتباه هستولی فقط ۳۳‌ساله چجوری‌شد میانسا ...

سی وسه سال میانساله دیگه 

هجده بیست سال به بالا تا سی وپنج جوانی هست بعد وارد سن میانسالی میشه 

البته اینها معمولا توجوامع مختلف متفاوته

اما حقیقت اینه شور وحال یک جوان بیست ساله رایک مرد سی چهل ساله نداره

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

همین دیگه کاملا طبیعیه.اون مرد ۵۶ ساله که بشه واااقعا افتاده و شکسته است ولی استارتر ۴۰ ساله و اوج ج ...

متاسفانه تب و تاب دارن و به هیچ صراطی مستقیم نمیشن و زود هم عطششون فروکش میکنه خودشون هیچ چند تا بچه بی گناه رو هم وارد ماجرا میکنن

سی وسه سال میانساله دیگه هجده بیست سال به بالا تا سی وپنج جوانی هست بعد وارد سن میانسالی میشه البته ...

تو‌ هر جامعه ای برین تا ۴۰ نمیشه گفت میانسال به هیچکس

و اینکه خودتون میگین ۱۸ تا ۳۵ جوانی هست بعد میانسالی خوب این اقا ۳۲ سالشونه حتی با محاسبات خودتون هم باز جوون است

❤Che khobe ke daramet
همین دیگه کاملا طبیعیه.اون مرد ۵۶ ساله که بشه واااقعا افتاده و شکسته است ولی استارتر ۴۰ ساله و اوج ج ...

به نظرم همیشه سریال عشق ممنوع مثال خیلی قشنگی‌هست برا این موضوع ها،اولش از محبت مرد خوشش میاد میگه فاصله سنی مهم نیستباهاش ازذواج میکنه ی مدت بعد ازدواج تازه متوجه اشتباهش میشه،که اشتباهش رو باخیانت دیگه‌بدتر میکنه

❤Che khobe ke daramet

[QUOTE=361436341]تو‌ هر جامعه ای برین تا ۴۰ نمیشه گفت میانسال به هیچکس و اینکه خودتون میگین ۱۸ تا ۳۵ جوانی هست بعد م ...[/QUOTE

این اقا میانسال هست که هیچ جای پدر این خانم هست 

تو‌ هر جامعه ای برین تا ۴۰ نمیشه گفت میانسال به هیچکسو اینکه خودتون میگین ۱۸ تا ۳۵ جوانی هست بعد میا ...

بعدهم این اقا ۳۳ هست نه ۳۲ 

تابخوان ازدواج کنند سنش از سی وپنجم گذشته

شاید حق با شماست اره محبتی از بابام ندیدم فوت کرده !و محبت پدرانه که گفتین اره اون شخص دقیقا همینطور ...

اخی عزیزم 

خدا پدرتون رحمت کنه 

خواهش میکنم حتما پیش مشاور برو 

بحث یکی دو روز نیست یک عمر زندگی هست 

و اگر خدانکرده با این ازدواج یک بچه تو دامنت بیفته دیگه جدا شدن سخته

هر چیزی برای تجربه کردن نیست 

شما الان هم سن دختر من هستی میدونم تو سن‌حساسی هستی اما نذار یک عمرت یک جوونیت خراب بشه 

فعلا امضا ندارم
2810