2777
2789
عنوان

تفاوت سنی شانزده سال

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گوش میکنم ولی خب قلبم حالیش نمیشه 💔خودم می‌دونم اشتباهه عذاب میکشم ولی خب ..

الان عذاب بکشی و دچار بلا نشی بهتره یا بعداً هم عذاب بکشی هم شر پاگیرت بشه 

در این ارتباط جز شر هیچی نیست 

این ادم اگر آدم درستی بود یه کلمه باهات حرف نمیزد در عوض به پدرمادرتم می‌گفت تا جمعت کنن 

فرار کن از این ادم تا خودتو بیچاره نکردی 

🍉🇵🇸 free Palestine 

2805

خوب ، من معتقدم در ازدواج همه چی ممکنه ، من دیدم که دوستم عین همینو گفت و زن گرفت و زندگی خوبی هم دارن 

در کل طرز فکر آدم ها خیلی فرق داره . اما شخصا خوشم نمیاد و ترجیج میدادم هم سن باشه که قسمتم نشد به خاطر بیماری ام . 

اما ، در مورد ازدواج ، همه چیز فرق داره و من حتی اگه یک ۱۳ ساله و ۳۵ سالهرهم ازدواج کنن و خوشبختدشن ، تعجب نمی کنم ، مغز ها فرق دارن . 

ولی عموما در روستاها شایع تره و در مردانی که بیشتر حس تعلق بودن و فرزند آوری دارن ، شایع تر هست و لزوما نمیشه گفت بده 

در کل ازدواج قابل پیشبینی نیست

گول نخور

من خودم دوس دارم طرفم پخته باشه 

اما ۱۶ واقعا زیاده

ازدواجای با تفاوت اینقدر هست اما دختره مثلا رفته کارخونه دار گرفته .. یا طرف میلیاردره

این چه خصوصیتی داره که بخاطرش تفاوت سنی رو نادیده میگیری ؟؟

این حرفا و محتارو جوونا هم بلدن چرا سن بالا آخه!!

این نوع ازدواجا الان به شدت زیاد شده دهه هشتادیا با پیرپسرای دهه شصتی این فاجعه س باید منتظر انفجار ...

بعصی وقت ها ادم فکر میکنه که خب عادی هست 

ولی وقتی به این فکر کنه مثلا این اقا رفته سربازی این دختر خانم داشته تاتی تاتی میکرده خیلی عجیب میشه 

اقا رفته سرکار دخترخانم تازه دبستانی شده

پاسگاه تازه عقدشون میکنه حکم تیر کجا بود😂

ن بابا عقد چی اخه ۴ سال دگ اون دنبال اعصاشه واس راه رفتن این تازه اوج جونیشه این بمب انرژیه اون گوشه نشین منزوی

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

معمولا اینجور مردا میرن دوراشونو میزنن و همه عشق و حال و دختر بازیشونو میکنن ،و در آخر با خودشون میگن خب دختر سن بالا احتمالا تجاربی تو زندگیش داشته 

باید برم سمت دختر  بچه تا خودم بزرگ و تربیتش کنم زیر دست خودم باشه 

ن بابا عقد چی اخه ۴ سال دگ اون دنبال اعصاشه واس راه رفتن این تازه اوج جونیشه این بمب انرژیه اون گوشه ...

خو پاسگاه که اینارو در نظر نمیگیره فقط میخواد آمار ازدواج و فرزندآوری بالا بره حالا به هرقیمتی که شده😂

سواله دیگه

شما قطعا امضاتم منظورت اونه 

ببین خاهر گلم نذار ازت سو استفاده کنه قطعا خانواده تو تورو ب اون نمیدن چون دخترشونیو خوبتو میخان این از این

نذار با این حرفا بخاطر سن پایینت فریب بده تورو و کارشو بکنه و بعد ولت کنه تو جونی پیر بشی اعتمادتو ازت بگیره دگ زندگیت مث سابق نمیشه

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

چه فرقی داره اره

ابدا همیچین کاری نکن و ای کاش میتونستم دلیلش هم بگم بهت ولی همینقدر بدون که عشق و عاشقی فقط یه یه نفر خلاصه نمیشه صبر داشته باش تا با ادم مناسب و در زمان مناسب همچین تصمیم مهمی بگیری

2810