2777
2789
عنوان

کیا بیدارن بیاید علایم سقط دارم

117 بازدید | 14 پست

خابم نميبره امشب خيلى فكرم مشغوله سردمه اينجورى در حد لكه بينى هستم میررم دسشويى خون مياد رنگ قرمز تيره با لخته هاى خيلى ريز و فشارم که بالا رفته بود الان اوكى شد .با اینکه شياف هم گذاشتم انگار ن انگار 7 هفتمه یهو اینجوری شدم بیمارستانم رفتم گفتن برو تا شنبه بیا سونو بده ببینیم قلب داره یا نه بعد برات دارو جلوگیری از سقط بدیم ولی الان درد پریود دارم میرم دسشویی خون و لخته تیره میاد

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

استراحت مطلق باش و شیافتو استفاده کن فعلا

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
کردم اصلا خابم نمیبره😔

انشالله خیره بخودت استرس نده منم سر دخترم لکه بینی زیلد داشتم جوری که ناامید ضدم و گفتم ولکن شیافمو دیگ نمیذارم ولی شوهرم اصرار کرد گف شیافتو استفاده کن خیره خداروشکر الان دخترم پیشم خابیده

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
انشالله خیره بخودت استرس نده منم سر دخترم لکه بینی زیلد داشتم جوری که ناامید ضدم و گفتم ولکن شیافمو ...

باشه منم استفاده میکنم تا شنبه اصلا شاید قلب نداشته باشه و داره دفع میشه

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

شایدم صدای قلبشو شنیدی فقط برا سرویس از جات پاشو ولاغیر

سونوی قلب نرفتی؟انشاالله که خیره

نه یبار رفتم 5 هفته و دو روز گفتن ساک و کیسه زرده هست دو هفته دیگه بیا حالا شنبه نوبت داشتم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

❤️چقدر براتون دعا کردم ان شاءالله ک خیره و هر دو تون سالم باشین 

حالتون بهتره؟؟

برو یه بیمارستان دیگه پس اونایی که یهو درد زایمان بهشون میگیره را چیکار میکنن؟میگن برو شنبه بیا؟؟

فداتشم،، اگ ی بچه روزی خوره دنیا باشه،، خدا خودش حفظش میکنه.. ولی این درحالیه ک باید تمام مراعات لازم رو بکنی..... بعدبسپاری بخودش.. استرس بدترت میکنه

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

❤️چقدر براتون دعا کردم ان شاءالله ک خیره و هر دو تون سالم باشین حالتون بهتره؟؟برو یه بیمارستان دیگه ...

سلام مرسی عزیزم اره رفتم گفت یا باید بستری بشی الان سونو نداریم یا برو بیرون یا برو بیمارستان های اطراف اونجا هم باید بستری بشی من امروز لکه بینی قهوه ای دارم خیلی کم بعضی از خانوما گفتن شاید هماتوم بوده دفع شده چون یهو ی خونریزی کردم دیشب هم چند قطره اومد امروز خوبم درد هم ندارم حالت تهوع هم دارم فقط لک قهوه ای میبینم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
فداتشم،، اگ ی بچه روزی خوره دنیا باشه،، خدا خودش حفظش میکنه.. ولی این درحالیه ک باید تمام مراعات لاز ...

ممنون الان بیخیال شدم بهترم هر چی هست حکمت خدا هست

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
2810