بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کسی که این حرفو زده بعدا خودش تو روستاهای شمال خودشو دار زده
به سخن دقت کن نه گویندش ، واقعا هم حرف نابی زده اینکه شما هر لحظه بخوای میتونی به این زندگی ختم بدی ولی احتمال این هم هست که با موندن بتونی شرایط رو مورد دلخواهت کنی
به سخن دقت کن نه گویندش ، واقعا هم حرف نابی زده اینکه شما هر لحظه بخوای میتونی به این زندگی ختم بدی ...
بیمارم نمیتونم درس بخونم دیگه نمیتونم ساز بزنم حتی نمیتونم درست بخوابم سرم گیج میره همش کسی که دوسش دارم میدونم یکی دیگه رو میخواد کلا دلیل واسه رفتن زیاده چیزی واسه موندن و ساختن نیس
بیمارم نمیتونم درس بخونم دیگه نمیتونم ساز بزنم حتی نمیتونم درست بخوابم سرم گیج میره همش کسی که دوسش ...
با رفتنت کک کسی نمیگزه شانس زندگی فقط یک دفعه هست اینو کسی که میگه بهت که دقیقا تو شرایط نزدیک تو قرار گرفته و شاید فقط و فقط یک قدم با فروپاشی فاصله داشت
با رفتنت کک کسی نمیگزه شانس زندگی فقط یک دفعه هست اینو کسی که میگه بهت که دقیقا تو شرایط نزدیک تو قر ...
ببین من خودمم همین نظر رو داشتم ادمی ام نیستم بخوام ضعیف باشم و فرار کنم بارها شکست خوردم و پا شدم ولی میگم ادم تا زمانیکه میتونه بجنگه و مبارزه کنه باید زندگی کنه وقتی دیگه نمیتونی واسه زندگیت بجنگی چرا باید ادامه بدی من جسمم مشکل پیدا کرده و توان جنگیدن ندارم
ببین من خودمم همین نظر رو داشتم ادمی ام نیستم بخوام ضعیف باشم و فرار کنم بارها شکست خوردم و پا شدم ...
اصن قرار نیست بجنگی بعضی زخما با جنگیدن بد تر هم میشن باید ول کنی یا بی خیال بشی یا کامل بسپری به دست زمان اونموقع میبینی که کم کم چیزای جدید به سمتت میان