2777
2789
عنوان

یه پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 20 پست

اسی من خودم جدیدا بخاطر یه پسره تو بازی آنلاین که با هم شوخی‌ میکردیم و من فکر کردم بهم علاقه داره و بعد بخاطر یه دختره دیگه که اونو تحویل گرفت حسودی کردم و بعد عقل و منطق و غرورمو از دست دادم رفتم بهش اعتراف کردم‌ و گفتم هول و بعد اون بهم گفت چقدر بچگونه رفتار میکنی من فقط شوخی کردم نگفتم که بهت علاقه دارم دچار فرو پاشی روانی شدم،حالم خیلی خرابه احساس خفت و ذلیل بودن میکنم، خواهشا به این پسره دل نبند، یه وقتم ازش تعریف نکن یا اعتراف نکنی، من خیلی پشیمونم که چرا جلوی زبونمو نگرفتم سکوت نکردم چرا غرورمو حفظ نکردم،همسن خودتم هستم.😔

کی میدونه آدما چیا میکشن،کمی با هم‌ مهربان تر باشیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی من خودم جدیدا بخاطر یه پسره تو بازی آنلاین که با هم شوخی‌ میکردیم و من فکر کردم بهم علاقه داره و ...

نه بابا من اصلا تحویلش نمیگیرم دو روزه به هیچ عنوان هیچی نگفتم فقط چیزی لازم داشتم ب ادمین گفتم یجوری هم وانمود کردم اصلا چتاشونم نخوندم ولی امشب گروه خراب شد سریع پرید پی ویم ، رفته مسافرت دوبی همش از اینور اونور فیلم میگرفت بیا ببین دلت واشه و شوخی و این مرخرفات دوس ندارم دیگه بهم پیام بده ولی نمیتونم اینو بهش بگم نمیدونم چیکار کنم که خودش دیگع پیام نده

نه بابا من اصلا تحویلش نمیگیرم دو روزه به هیچ عنوان هیچی نگفتم فقط چیزی لازم داشتم ب ادمین گفتم یجور ...

اینا فقط دنبال سرگرمی‌ ان،اصلا پیاماشو سین نکن، من بعدش رفتم‌تو گروهی که این پسره عضو بودم‌دیدم این که با زنای متاهل هم شوخی میکنه و باهاشون صمیمیه !!

2805
اینا فقط دنبال سرگرمی‌ ان،اصلا پیاماشو سین نکن، من بعدش رفتم‌تو گروهی که این پسره عضو بودم‌دیدم این ...

توی گروه همه با هم ارتباطشون خوبه میگن میخندن صحبت میکنن تا اینجاش مشکلی نیست ولی این پسره یبار بهم پیام داد من سین نکردم پاک کرد بعد اون کاملا مشخص بود واسه حال گرفتنم همش با یه دختره شوخی میکنه منم بدتر دیگه جوابشو ندادم خودش باز برگشت خیلی رو مخمه این کارش تا یجوری حالشو نگیرم اروم نمیگیگرم  

توی گروه همه با هم ارتباطشون خوبه میگن میخندن صحبت میکنن تا اینجاش مشکلی نیست ولی این پسره یبار بهم ...

منم با اون خانم موافقم که بی محلی بدترین جوابه