2777
2789
عنوان

مادر و پدرم جدا شدن و مادرم وام ازدواجمو میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 65 پست

اولا اولویتت مادرته ک دست تنها بزرگت کرده بنده ی خدا دستاشو میبوسم دوما دیگه جون کار کردن نداره چیز زیادی ازت نخواست اگر میتونه بگیره خودش مغازه بزنه که هیچ اگر نمیتونه شرایطشو نداره وامتو بهش بده سنش بالاست دیگه چطور کار کنه؟ خوبه دیگه جهیزیت هم کم کم میده بعدشم چرا بری خونه مادرشوهرت بشینی اجاره بدی؟ خونه غریبه بشین اجاره هم بده منتی هم سرت نیست هوای مادرتو داشته باش دیدی که مادرشوهرت زد زیر حرفش شوهرتم پشتش دراومد تو هم بگو شرایطمو دیدی مادرم هم دست تنهاست قرار هم نیست قسط وامو تو بدی جهیزیم هم مادرم میخره واممو میخوام بدم مامانم

اون عروسی هم خب باید بگیره. اگر نمیگیره باید پولش رو بیاره توی زندگی ولی تو فقط جهیزیه به عهده ات بو ...

مرسی از راهنماییت. خیلی خوب گفتی. فقط با توجه به تاپیکی ک گزاشتم پول نصف ماشینو بزارم بده بهشون یا نه؟ من خودم میگم نه چون قرار بوده بهمون خونه بدن زدن زیرش حالا دستشون تنگه درست ولی حداقل پول نصف ماشینو نگیرن ازمون. اگه تو عروسی کمک کردن واسه مراسم چطور؟ اون موقع پول ماشینو راضی شم بده بهشون؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از راهنماییت. خیلی خوب گفتی. فقط با توجه به تاپیکی ک گزاشتم پول نصف ماشینو بزارم بده بهشون یا ن ...

خب اینکه این جیب به اون جیب کردنه. عروسی بگیرن بعد پول رو بهشون پس بدی؟ 

خب کلا عروسی نگیر بگو پول ماشین هم بمونه به جای همون پول عروسی.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
2805
نه اینا اوکیه چون خودمم کار میکنم کنار همسرم میتونم جهیزیه سبک بخرم. فقط نمیدونم چیکار بکنم. یا قرار ...

حواست باشه کلاهبرداری نباشه. دیدم که ذموارد کلاهبرداری این چنینی . خیلی خواست باشه سازنده ش سرشناس باشه

ببین مادرت می تونه از کمیته امداد وام اشغال بگیره چون جداشده می تونه زیر پوشش بره اینم بهش پیشنهاد ب ...

اره دنبالش رفته ولی خیلی سخت میگیرن واس ضامن من هنوز ضامن وام ازدواجمو پیدا نکردم

مرسی از راهنماییت. خیلی خوب گفتی. فقط با توجه به تاپیکی ک گزاشتم پول نصف ماشینو بزارم بده بهشون یا ن ...

مادرشوهر تم ی وام دیده. 

نمیدونه چطور اونو از شما بگیر بگو مادرجان  پول و گذاشتیم برا پیش پول خیالت راحت. 

اخه خونه هم نخریم باید مستاجر باشیم و معلوم نیست دیگه بتونیم بخریم یا نه😭 واقعا موندم چیکار کنم

آخرش تصمیم با خودته من اگر بودم میدادم به مادرم چون اون سن واقعا سن استراحته نه کارکردن اونم برای یک زن مسن .

خب اینکه این جیب به اون جیب کردنه. عروسی بگیرن بعد پول رو بهشون پس بدی؟ خب کلا عروسی نگیر بگو پول ما ...

مرسی عزیزم. با توجه ب این ک اگه بخوایم خونه بگیریم عروسیمونم میفته عقب‌ و من نمیزارم پول ماشینو الان بده بهشون

بامادرت صحبت کن شک نکن اولویتش تویی بگو نمیتونم مستاجر باشم سختمه بزار خونه بگیریم

بعد کمکش کن انلاین شاپ راه بندازه این روزا اجاره مغازه بالاست راحت از طریق انلاین شاپ میتونی فروش داشته باشی

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی
2810