2777
2789
چون نماز یه عادت تکراری شده براتوندرنتیجه ذهن تمرکزش رو‌ اعمال تکراری نیست ، به مسائل دیگه فکر میکنه ...

وقتی فکر کنید دارید با خدایی که مقابلتونه صحبت میکنید رکوع و سجود و تشهد و .. رو هم با دقت و تمرکز انجام میدید

تو ذهنتونم بیارید الان رکعت دومم ، الان رکعت سومم و .. 

خیلی کمک کننده ست 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نههههههه نمازو كه تركش نميكنم اصلا همين نماز متوجه ميكنه منو كه اوضاعم خرابه اوضاع مغزم ذهنم روحم هم ...

دقیقامنم 3,4بود بعد شدبه یک ودو بعددیگه خیلی اعصابم بهم می ریخت گفتم دیوونه نشم گذاشتم کنار

گاهی انسانم آرزوست
وقتی فکر کنید دارید با خدایی که مقابلتونه صحبت میکنید رکوع و سجود و تشهد و .. رو هم با دقت و تمرکز ا ...

مگه نماز حرف زدن باخدانیست چراباید برام مهم باشه رکعت چندباشم من یه جورایی حس میکردم رکعت توذهنم باشه یعنی میخوام زودترتموم بشه اون تایم حس میکردم پیش خداشرمنده میشم که رکعتوتوذهنم میارم

گاهی انسانم آرزوست
2805
همه اش حواسمو برميگردونم توي يه لحظه اتفاق ميافته انگار همه اش از ذهنم پاك ميشه نميدونم كجاي نمازم

همینکه حواستون جمع میشه هم خوبه

البته دیدم پیشنهاد دادن رکعت شمار استفاده کنید ولی تجربشو ندارم بگم اثر داشته برام یانه

یه راهشو گفتم ، باید ذهن رو متمرکز کنیم و با تغییر در سوره و اذکار اینکار ممکنه رکعتا رو اشتباه نمیکنیم 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مگه نماز حرف زدن باخدانیست چراباید برام مهم باشه رکعت چندباشم من یه جورایی حس میکردم رکعت توذهنم باش ...

واسه اینه که بدونیم مثلا الان رکعت دومه پس موقع تشهد هست و قنوت یا رکعت سومه پس نوبت سلام نیست..

دونستن اینکه رکعت چندمیم باعث میشه اشتباه نشه تو ارکان نماز که بخواد نماز باطل بشه درمواردی یا سجده سهو واجب بشه و .. 

واسه اینه که بدونیم مثلا الان رکعت دومه پس موقع تشهد هست و قنوت یا رکعت سومه پس نوبت سلام نیست..دونس ...

حواسم به ارکان نمازهست ولی این رکعت وقاطی میکردم رفتم مهررکعت شمارهم گرفتم دیگه شک میوفتاد که نکنه یه تارموبیرون باشه نکنه این سوره رونخوندم

گاهی انسانم آرزوست
من اصن سر این قضیه دیگه نماز نخوندم 🤣🤣🤣🤣

وا چرا اينو ميگين چند نفر 

اين كه پاك كردن صورت مسئله هست 

نماز مثل آيينه داره نشون ميده وضعيت ذهن رو به ما

كثير الشك هم حكم خاص خودشو داره كه اذيت نشه 

وا چرا اينو ميگين چند نفر اين كه پاك كردن صورت مسئله هست نماز مثل آيينه داره نشون ميده وضعيت ذهن رو ...

بابا جان کمرم برید از بس نمیدونم اضافه دارم خم و راست میشم یا نه نمیفهمم چی ب چیه شوهرم بهم میخندید بخدا

حواسم به ارکان نمازهست ولی این رکعت وقاطی میکردم رفتم مهررکعت شمارهم گرفتم دیگه شک میوفتاد که نکنه ی ...

احساس نميكني شيطون بوده كه  كلا نخوني و موفق هم شده؟ 

من خيلي اوضاع ذهنم خرابه 

اما ثانيه فكر نميكنم كه نخونم بجاش ميگم به خودم كه چه بلايي سر خودم آوردم كه به اين روز افتادم و به فكر درمان افتادم سر همين قضيه 

بابا جان کمرم برید از بس نمیدونم اضافه دارم خم و راست میشم یا نه نمیفهمم چی ب چیه شوهرم بهم میخندید ...

خوب شما شروع كن حداقل امتحاني يه مدت اما به احكام كثير الشك عمل كن 

مثلا كسي كه كثير الشكه اكثر جاها بايد اون ركعتي رو در نظر بگيره كه به نفعشه 

خوب شما شروع كن حداقل امتحاني يه مدت اما به احكام كثير الشك عمل كن مثلا كسي كه كثير الشكه اكثر جاها ...

کاشکی خدا مثلا میگفت به جای نماز میتونید قران‌هم بخونید یا یسری کارای دیگه 

2810