2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم ولی باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 24 پست
یکسال گذشته از خیانتش اینش سخته ک جلو چشمام با همدیگه میگفتن میخندیدن صمیمیت بیش از اندازه داشتن شوه ...

انشالله مشکلاتت حل بشه درسته زندگی بدون پشتوانه مالی سخته اما به هر حال اون بچه رو شما به وجود اوردین باید هواشو داشته باشید چونکه پدرشم معلومه اصلا به فکر نیست

اعتماد ب نفست رو از دست دادییه ذره قوی باشهر سنگ دلی هم باشه باوجود بچهفرق میکنه برمیگرده به زندگی ب ...

چیو درست کنم وقتی میدونم شوهرم دلش با من نیست 

دختر خاله خودمو میخواد 

خیلی کنار اومدم گاهی وقتا خودشم میگه

نه تنها با خیانتاش با نداریاش با بداخلاقیاش بی ابروییاش تحقیر شدنام همبن الانم با نداریش کنار میام

من کلی موقعیتامو از دست دادم توزندگیم الانم ک بچه دارم که بدتر 

نمیدونم چطو درست کنم 

همش ترسه اینو دارم  چند سال دیگه باز بره سمت اون دختر میدونم به هم نمیرسن نمیزارن خانواده ها ولی بازم رابطشونو شروع میکنن و اونوقته ک دیگ من نابود میشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله مشکلاتت حل بشه درسته زندگی بدون پشتوانه مالی سخته اما به هر حال اون بچه رو شما به وجود اوردی ...

ینی شما میگی بمونم زندگی کنم بخاطر بچه 

اخه من اینطوری ک پیش میرم میترسم از فکر و غم حرص اخر مریض بشم هررزوم فکرم میره به کارایی ک جلومن باهم میکردن 

من یک پسر یکسال و نیمه دارم ۱۰,۱۱ماهش بود فهمیدم شوهرم بهم خیانت کرده کلی پشیمونم و فلان ولی بازم ادامه داد کار ب جایی رسیده ک دو ماهه کلا تو اتاق پشت بوم میخوابه ، ی قرون نداره خرج درست بده ب ما ن خونه ن ماشین ن زمینی چیزی طلاهای منم برد فروخت مثلا سرمایه گذاری کرد ک قرار بود ۶ماهه پول برگرده الان سه سال هنوز خبری نی 😂 من اوایل خیلی برام سخت بود ولی الان دیگ برام مهم نیست با مشاور حرف زدم فعلا زندگی میکنم اون ک دیگ ب من کار نداره در روز هم شاید نیم ساعت ببینمش یا نبینم اصا ی جوری ازش دل کندم ک ترجیح میدم اصلا نبینمش تو هم بنظرم تمرکزتو بزار روی خودتو بچت ب درک بزار خیانت کنه هر کار میخاد بکنه تو زندگیتو داری اونم موظفه خرجتونو بده 

2805
ینی شما میگی بمونم زندگی کنم بخاطر بچه اخه من اینطوری ک پیش میرم میترسم از فکر و غم حرص اخر مریض بشم ...

بله اصلا شوهرتو ول کن مثل همخونه باش باهاش شما مادر اون بچه ای باید وظیفه خودتو در حقش انجام بدی ما هم داشتیم تو فامیل مادره ول کرد بچه هارو پسرش لات شده همش دعوا میکنه به خاطر اسیب کودکی یا با پدرش صحبت کن خرج شما وبچه رو بده جدا زندگی کنید 

من یک پسر یکسال و نیمه دارم ۱۰,۱۱ماهش بود فهمیدم شوهرم بهم خیانت کرده کلی پشیمونم و فلان ولی بازم اد ...

بمیرم واست😞 خیلی سخته واسه منم با‌صد نفر خیانت کرده مهم نبود واسم ولی این اخری ک فامیل بود جلو چشم داغونم کرد کاش خدا یه قدرت بهم بده از این شرایط رد شدم یکساله از اون ماجرا میگذره داغش بیشتر وتازه میشه 

باید منم عین شما بشم عین همخونه ها البته الانشم همینه بامن

بله اصلا شوهرتو ول کن مثل همخونه باش باهاش شما مادر اون بچه ای باید وظیفه خودتو در حقش انجام بدی ما ...

اگه قبول کنه جدا زندگی کنیم خیلی بهتر میشه  حداقل کارایی ک درحقم کرده نبینمش تازه تر نمیشه 

جدایه از بچم خودمم در به در میشم جداشم نه جایی دارم ن پولی با این حال به جون میخریدم 

ولی حرفه شما عاقلانه تره .. 

اگه قبول کنه جدا زندگی کنیم خیلی بهتر میشه حداقل کارایی ک درحقم کرده نبینمش تازه تر نمیشه جدایه از ...

اهان پس اونطوری که خیلی سخته به نظرم باید رو خودت کار کنی که دیگه به شوهرت علاقه نداشته باشی همه عشقتو بزاری برای بچت الان هم چون شما بارداری یکم احساساتت قوی تره بزار چند ماه بعد زایمان فکر کن چی میخوای واقعا 

اهان پس اونطوری که خیلی سخته به نظرم باید رو خودت کار کنی که دیگه به شوهرت علاقه نداشته باشی همه عشق ...

علاقه که ندارم بهش زندگیمو خراب کرده به چیش علاقه داشته باشم میخوام جداشم فقط ازش از بچه بگذرم بدم به خودش

ولی اصلا نمیدونم چی درسته همین تردیدی که دارم واسه نرفتنم بخاطر نداشتن حامیه و نداشتن هیچ پولی و سقفی