2777
2789
عنوان

اضطراب

27 بازدید | 9 پست

دوستان به خاطر شرایط خانوادگی ،،، همش استرس دارم یعنی صبحم از خواب بیدار میشم استرس دارم در واقع توی خواب هم آرامش ندارم به خاطر همین امروز ۳ تا قهوه خوردم ک شب نخابم لطفاً راهکاری دارین بهم پیشنهاد بدین چون من از استرس و اضطراب دیگه بالا میارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی نمیخام قرص بخورم ک از این بدتر بشم

براى همين ميگم منم همينم

منم نميخواستم قرص بخورم ولى چاره اى نبود و خوردم

اگه در حدى كه از پسش برمياى قرص نخور

ولى اگه دارى ميگى زياده، اون كمك ميكنه

بازم دكتر قابل اطمينان پيدا كن برو نظرشو بپرس

2805
شما قرص خوردی خوب بود؟چرا اگه از پسش برمیاد نخوره؟

خب ببين آدم تا وقتى يه حس اكراهى به يه موضوعى داره ، به نظرم تا جايى كه اذيت نميشه نبايد خودشو به اون وصل كنه

من بله خوردم و خوب بود

از بعد باردارى قطع كردم و الان دوباره عود كرده

براى همين منم خوشم نمياد از قرص

البته من محيط زندگيمم عوض شده و آسيب زا تر شده شايدم بخاطر اونه

به خدا بسپر و بهش اعتماد داشته باش

و تایمتو بزار برای بهترین عملی که میشه انجام بدی

اینجوری پیش بری که مشکل جسمی هم میگیری

شکرگزاری  و خواسته هاتو بنویس هر شب

شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care