2777
2789
عنوان

حس میکنم فردا شوهرم وسط خیانته

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
ببین از ی شماره زن خراب عکس گرفته بود بعد میگف من چون فلانی رو اسکل کنم عکس گرفتم.این فقط ی نمونشه.ب ...

آها.  ببخشید نمیخوام دلتو بد کنم

ولی خب چون باردار هم هستی، احتمالش هست

تو بارداری ها بخاطر عدم رابطه  ، خیانت زیاد اتفاق میوفته

درست که نیست قبول دارم ولی مردا کثیفن

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

خیلی ناراحت شدم،  یاد خودم افتادم 

امیدوارم خطایی نکرده باشه

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
آها. ببخشید نمیخوام دلتو بد کنمولی خب چون باردار هم هستی، احتمالش هستتو بارداری ها بخاطر عدم رابطه ...

من با اینکه باردارم و یک ماه دیگه تا زایمانمه هیچوقت کم نذاشتم براش اصلااااا...دعا کنید اگ چیزی هس دستش رو بشه خابم نمیبره بخدا

خیلی ناراحت شدم، یاد خودم افتادم امیدوارم خطایی نکرده باشه

کاشکی خدا برام روشن کنه هرچی ک هستو نیس شک خیلییی بده خیلیییی از فکرو خیال خابم نمیبره...فردا ک پاشدم میخام بگم لوکیشن زنده برام بفرس تا ۸ ساعت میمونه 

من با اینکه باردارم و یک ماه دیگه تا زایمانمه هیچوقت کم نذاشتم براش اصلااااا...دعا کنید اگ چیزی هس د ...

الهی بگردم واسه دلت عزیزم

اره میفهمم خیلی سخته 

ایشالا که خیره و  اشتباه کرده باشی 

کاشکی خدا برام روشن کنه هرچی ک هستو نیس شک خیلییی بده خیلیییی از فکرو خیال خابم نمیبره...فردا ک پاشد ...

درکت می‌کنم 

فکر خوبیه اگه این کارو کنه 

اما اون‌وقت میفهمه بهش شک داری

چند سالتونه هر ۲؟ 

الهی بگردم واسه دلت عزیزماره میفهمم خیلی سخته ایشالا که خیره و اشتباه کرده باشی

خدانکنه عزیزم...خداکنه اشتباه کرده باشم 

ازبس استرس دارم میگم فردا ک پاشدم😅

خدانکنه عزیزم...خداکنه اشتباه کرده باشم ازبس استرس دارم میگم فردا ک پاشدم😅

اره اگ تاپیک زدی منو خبر کن 

تگم کن

درکت می‌کنم فکر خوبیه اگه این کارو کنه اما اون‌وقت میفهمه بهش شک داریچند سالتونه هر ۲؟

من ۲۵ اون ۳۵...اره میفرسته...چن وقته خیلی گیر میدم بهش و در حینی ک عصبی میشه میخاد منو قانع کنه ک کاری نکرده و هی قسم میخوره میدونه بهش شک دارم.اینحوری نیس ک منو بزاره ب حال خودم بگه هرفکری میخای بکن...میگه دلم نمیاد مخت درگیر باشه..ولی نمیفهمم واقعا 

2810