saharp مدیر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 4861 عنوان حس میکنم فردا شوهرم وسط خیانته | مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 47 پست بچه ها شوهرمن راننده ماشین سنگینه.خلاصه فردا ظهر قرار بود برسه خونه.امشب باید ساعت یک و نیم دو میرسیدن در کارخونه فردا صب بارشو خالی کنن تا ظهرم بیاد خونه..خلاصه ساعت یک و نیم پیام داد من فردا بعدظهر میام چون خابم میومده الان واستادم بخابم.درصورتی ک شوهرمن ادددمی نیس برا نیم ساعت یا یک ساعت راه وایسه میره میرسه ب مقصد.بعدشم اصن قرار بود ساعت یک و نیم برسه...بعدشم شاگردم داره گف اونم خابش میاد منم خابم میاد.خلاصه بارشم ک بخان خالی کنن از ساعت ۸ صبح ب اونطرف خالی میکنن و میگیم ک امشب واقعا خابش میومده زده کنار خابیده اون همیشهههه ۶ صبح بیدار میشه وقتایی ک جاده س. خلاصه هررررررجورم ک بیدار شه ۸ میرسه در کارخونه مطمئنممممممم...چرا بمن گف بعدظهر میام.من از شوهرم چیزی ندیدم اما چن وقته دارم روانی میشم حسم میگه داره ی کارایی میکنه ی جاهایی شک کردم.حالا فردا چیکار کنم بچه ها چجوری بفهمم سر از کارش دربیارم خابم نمیبره امروز | 04:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saharp مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 4861 رفتار مشکوکی داره ؟؟؟ پیامکای یواشکی و خیلی چیزای دیگه ولی ببین عزیزم شاید تو ززادی حساس شدی اره مشکوکه رفتارهاش...گفتم بالاتر
saharp مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 4861 [QUOTE=361429858]اخه بیاد چجوری میتونم بفهمم...نمیدونم فردا چ بگم چیکار کنم بفهمم کجاس تورو خدا ی فک ... هرچی باشه پاک میکنه خیلی زرنگه
saharp مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 4861 رمز گوشیشو باز کن تمام گوشیشو زیر و رو کنیواشکی نفهمه ازین طریق نمیتونم بفهمم میدونه گوشیشو میگردم
lnazam عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 10451 ببین از ی شماره زن خراب عکس گرفته بود بعد میگف من چون فلانی رو اسکل کنم عکس گرفتم.این فقط ی نمونشه.ب ... آها. ببخشید نمیخوام دلتو بد کنمولی خب چون باردار هم هستی، احتمالش هستتو بارداری ها بخاطر عدم رابطه ، خیانت زیاد اتفاق میوفتهدرست که نیست قبول دارم ولی مردا کثیفن ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی میخواهید برسید🌹
lnazam عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 10451 خیلی ناراحت شدم، یاد خودم افتادم امیدوارم خطایی نکرده باشه ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی میخواهید برسید🌹
saharp مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 4861 آها. ببخشید نمیخوام دلتو بد کنمولی خب چون باردار هم هستی، احتمالش هستتو بارداری ها بخاطر عدم رابطه ... من با اینکه باردارم و یک ماه دیگه تا زایمانمه هیچوقت کم نذاشتم براش اصلااااا...دعا کنید اگ چیزی هس دستش رو بشه خابم نمیبره بخدا
saharp مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 4861 خیلی ناراحت شدم، یاد خودم افتادم امیدوارم خطایی نکرده باشه کاشکی خدا برام روشن کنه هرچی ک هستو نیس شک خیلییی بده خیلیییی از فکرو خیال خابم نمیبره...فردا ک پاشدم میخام بگم لوکیشن زنده برام بفرس تا ۸ ساعت میمونه
lnazam عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 10451 من با اینکه باردارم و یک ماه دیگه تا زایمانمه هیچوقت کم نذاشتم براش اصلااااا...دعا کنید اگ چیزی هس د ... الهی بگردم واسه دلت عزیزماره میفهمم خیلی سخته ایشالا که خیره و اشتباه کرده باشی ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی میخواهید برسید🌹
lnazam عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 10451 کاشکی خدا برام روشن کنه هرچی ک هستو نیس شک خیلییی بده خیلیییی از فکرو خیال خابم نمیبره...فردا ک پاشد ... درکت میکنم فکر خوبیه اگه این کارو کنه اما اونوقت میفهمه بهش شک داریچند سالتونه هر ۲؟ ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی میخواهید برسید🌹
saharp مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 4861 الهی بگردم واسه دلت عزیزماره میفهمم خیلی سخته ایشالا که خیره و اشتباه کرده باشی خدانکنه عزیزم...خداکنه اشتباه کرده باشم ازبس استرس دارم میگم فردا ک پاشدم😅
lnazam عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 10451 خدانکنه عزیزم...خداکنه اشتباه کرده باشم ازبس استرس دارم میگم فردا ک پاشدم😅 اره اگ تاپیک زدی منو خبر کن تگم کن ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی میخواهید برسید🌹
saharp مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 4861 درکت میکنم فکر خوبیه اگه این کارو کنه اما اونوقت میفهمه بهش شک داریچند سالتونه هر ۲؟ من ۲۵ اون ۳۵...اره میفرسته...چن وقته خیلی گیر میدم بهش و در حینی ک عصبی میشه میخاد منو قانع کنه ک کاری نکرده و هی قسم میخوره میدونه بهش شک دارم.اینحوری نیس ک منو بزاره ب حال خودم بگه هرفکری میخای بکن...میگه دلم نمیاد مخت درگیر باشه..ولی نمیفهمم واقعا
saharp مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 4861 اره اگ تاپیک زدی منو خبر کن تگم کن باشه عزیزم حتما♥️