2777
2789
عنوان

چقد دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 37 پست
خوشبحالتکاش جای منم عوض میشداما اینجوریه ک من براش میمیرم اما اون بهم اهمیت نمیدهمثلا دایم ازم ایراد ...

منم خیلی از دست شوهرم ناراحتم امروز باهم جروبحثمون شد  به من میگه مفت خور با وجود اینکه سرکار میرم وچقدر زحمت میکشم🥺

خوش۰بحالت ک دورینزدیک بودن ولی بی ارزش بودن بدترهکدوم کشوری؟

نه بابا ، دوری خیلی سخته😢😢😢

مخصوصا وقتایی که مثل الان دلم گرفته و مریضم😭😭😭

من کانادا هستم

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کنم از غصه زیاد مریض شدمهمه ش استرسهمه ش گریه و ناراحتیباورت نمیشه با این سن و سال دلم مامانم رو ...

دختر به فکر سلامتیت باااش

خدایی نکرده بزنی بلایی سر سیستم عصبیت بیاری، میخوای چیکار کنی؟؟؟؟ 

الان از کی یا چی ناراحتی؟؟ 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
دختر به فکر سلامتیت باااشخدایی نکرده بزنی بلایی سر سیستم عصبیت بیاری، میخوای چیکار کنی؟؟؟؟ الان از ک ...

دلم خیلی گرفته ، خیلی 😭😭😭

واقعا کم اوردم

خیلی این چند سال بهم فشار اومد تو زندگی

الان احساس میکنم ، بریدم و دیگه نمیتونم😭😭😭

دلم تنگه واسه برادرم ، مادر و پدرم

واسه کوچه مون، واسه ….

2805
دلم خیلی گرفته ، خیلی 😭😭😭واقعا کم اوردمخیلی این چند سال بهم فشار اومد تو زندگیالان احساس میکنم ، ...

عزیزم...

چرا رفتی؟

دوست داری برگردی؟

چند وقته ندیدیشون

من ک فقط نیم ساعت با خانوادم فاصله دارم ولی هیچ کدوم ۶ ماهی یه بارم بهم سر نمیزنن

عملا انگار براشون مردم

گاهی خیلی دلم مسگیره ازشون

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

دلم خیلی گرفته ، خیلی 😭😭😭واقعا کم اوردمخیلی این چند سال بهم فشار اومد تو زندگیالان احساس میکنم ، ...

درکت میکنم واقعا.... 🥺

من 6 ماهه از شهرم رفتم جنوب، هنوز باورم نشده.... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
عزیزم...چرا رفتی؟دوست داری برگردی؟چند وقته ندیدیشونمن ک فقط نیم ساعت با خانوادم فاصله دارم ولی هیچ ک ...

خیلی ساله ، حدود ۱۰ سال

اما میام چند سال یکبار سر میزنم

اما فایده نداره، از روزی که پام به ایران میرسه ، همه ش استرس برگشتن دارم ، وقتی هم برمیگردم همه ش غصه میخورم

من ادم مهاجرت نبودم

من عاطفی و حساسم و دوری خیلی اذیتم میکنه

تک دخترم و یه برادر دارم

از اینکه مادر پدرم تنهان ، دارم دق میکنم😭😭😭

خیلی ساله ، حدود ۱۰ سالاما میام چند سال یکبار سر میزنماما فایده نداره، از روزی که پام به ایران میرسه ...

خب چرا نمیای

متاهلی؟

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

عزیزم با تموم‌ وجود میفهممت😭😭😭

من موقع خداحافظی زاااار میزنم.... 

حالا به هیشکیم وابسته نیستم 

اشکام آبرومو بردن حسااابی😐

فردا قراره دوباره برگردم جنوب، خیلی رو خودم کار کردم که دیگه اشکمو نبینن.... ااااااه 

خب چرا نمیایمتاهلی؟

اره دو تا بچه دارم

اینجا هردو تاشون جا افتادن

همینطور همسرم

اینا اهل برگشتن نیستن

فقط منم که غصه میخورم و میشینم شبها گریه میکنم😢

من موقع خداحافظی زاااار میزنم.... حالا به هیشکیم وابسته نیستم اشکام آبرومو بردن حسااابی😐فردا قراره ...

میفهمم چی میگی

خیلی سخته عزیزم🌹

اره دو تا بچه دارماینجا هردو تاشون جا افتادنهمینطور همسرماینا اهل برگشتن نیستنفقط منم که غصه میخورم ...

اخی عزیزم🥺

خدا کمکت کنه سختا

خانوادت نمیان پیشت برا چند ماه بمونن

اره دو تا بچه دارماینجا هردو تاشون جا افتادنهمینطور همسرماینا اهل برگشتن نیستنفقط منم که غصه میخورم ...

گریهههه نکن.... 

منم با همین گریه ها سلامتیمو از دست دادم و الان درک میکنم که چقدددد قدر سلامتیمو ندونستم.... 😔

من موقع خداحافظی زاااار میزنم.... حالا به هیشکیم وابسته نیستم اشکام آبرومو بردن حسااابی😐فردا قراره ...

هروقت غصه خوردی ، یاد منو وامثال من بیفت با هزاران کیلومتر  فاصله

اون وقت برات راحتتر میشه😘

2810